Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
A492
Crozilla ID:
001-560-445
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
58,41 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
2
Godina izgradnje:
2008

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasan dvosoban, kompletno namješten apartman u Ninu, površine 58,41 m2. Odlična prilika!

Smješten je na 2. katu, ujedno potkrovlju stambene zgrade izgrađene 2008. godine. Lijep raspored prostorija čine dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te dvije spavaće sobe i kupaonica.

Od mora je ova nekretnina udaljena svega 500 m.

Oprema

Apartman se prodaje kompletno namješten!

Prilazni put i okućnica zgrade te parkiralište su uređeni.

Zgrada je građena ciglom, krovište je koso s crijepom. Nadalje, prozori su od PVC materijala s roletama. Fasada je izvedena termožbukom. Podovi su obloženi parketom i pločicama. Također, u dnevnom boravku se nalazi klima uređaj za grijanje i hlađene prostora. Na kraju, ulazna vrata su protuprovalna.

Lokacija nekretnine

Nin je najstariji hrvatski grad, od Zadra udaljen tek 15 km. Krase ga predivne plaže od kojih je najpoznatija pješčana Kraljičina plaža. Nin je iz godine u godinu sve traženija turistička destinacija. Iako je mali gradić, Nin ima apsolutno sve što Vam je potrebno kako za svakodnevni život tako i za provod godišnjeg odmora. Osim brojnih kafića i restorana, Nin je poznat i po razvijenom zdravstvenom turizmu, posebno po ljetnoj klinici na otvorenom na jednoj od plaža gdje se nalazi poznato ljekovito blato. Posebnost ovom gradu daju to što je centar grada zapravo otok; kopnom povezan sa dva mosta. Važno je spomenuti da Nin ima najmanju katedralu na svijetu, poznatu solanu – Cvijet soli, Muzej ninskih starina a poznato je i ninsko ribogojilište. Isto tako, u Ninu se nalazi osnovna škola, ambulanta, ljekarna, dječji vrtić, trgovački centar i ostali sadržaji potrebni za svakodnevni život.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/apartman-a492-nin/

Dodatne informacije

Tip stana
potkrovlje, apartman
Izvor grijanja
struja
Kvaliteta opreme
prosječno
Oprema
klima uređaj, kuhinja, protuprovalna vrata
Lokacija
stambena zgrada
Stanje nekretnine
uredno
Namještaj
namješteno
Dokumentacija / Dozvole
vlasnički list
EMPORIA d.o.o.