Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
H215
Crozilla ID:
001-553-756
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
184,66 m2
Zemljište:
401 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
6
Godina izgradnje:
1975

Opis nekretnine

Prodaje se kuća u Bibinjama, samo 100 m od mora. U kući se nalaze dva apartmana, jedan u prizemlju, a jedan na katu kuće. Apartman u prizemlju ima površinu od 94,42 m2, a sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, hodnika, kupaonice, ostave i terase. Apartman na katu, površine 90,24 m2, sastoji se od tri spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, lođe, kuhinje i pomoćne kuhinje.

Oprema

Pogled na more pruža se s balkona na prvom katu. Klima uređaj je postavljen u prizemlju, a na katu su postavljeni ventilatori. U prizemlju se nalazi i kamin. Parkirališno mjesto je osigurano za tri automobila. Kuća je spojena na vodovodnu i električnu mrežu. Postavljeni su telefonska linija, internet te osam izlaza za satelit. Prozori su od PVC-a, fasada s termoizolacijom, na podovima su postavljene pločice, vrata su protuprovalna, okućnica je uređena, teren ograđen, a pristupni put asfaltni. Kuća se prodaje kompletno namještena. Kuća je ranovirana 2015 godine.

Lokacija nekretnine

Od povijesnoga grada Zadra prema jugoistoku, između jadranske turističke ceste i mora smjestilo se mjesto Bibinje, koje krasi oko 4 km obale sa šetalištima i plažama. Bibinje pruža niz mogućnosti onima koji svoj odmor, osim kupanja i sunčanja žele obogatiti i nekim drugim aktivnostima. Prekrasna priroda koja okružuje Bibinje pogodna je za šetnju, vožnju biciklom, idealni uvjeti za jedrenje, ronjenje, windsurfing, igrališta na otvorenom, opremljena sportska dvorana itd. U mjestu se nalazi nekoliko restorana s domaćim specijalitetima, kafića, velik broj trgovina, pošta s mjenjačnicom, dječji vrtić, ambulanta opće prakse, zubna ambulanta, ljekarna itd. Na području Bibinja nalazi se Marina Dalmacija, koja se ubraja među jednu od najvećih marina na Jadranu.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/kuca-h215-bibinje/

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Namještaj
namješteno
Stanje nekretnine
uredno
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, kuhinja, terasa
Faza izgradnje
dovršeno
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Garaža/parking
parkirališno mjesto
Kvaliteta opreme
prosječno
Tip kuće
samostojeća, vikendica
EMPORIA d.o.o.