Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
300491001-39
Crozilla ID:
001-553-752
Vrsta oglasa:
Hoteli
Cijena:
2.350.000 €
Površina:
3764 m2
Sobe:
16
Ukupno katova:
1
Dostupno od:
15.07.2019
Broj parkirnih mjesta:
35
Godina izgradnje:
2015
Provizija:
3

Energetski certifikat: B

Opis nekretnine

Motel TURIST – Restoran i prenoćište nalazi se na autocesti A3 Beograd-Zagreb i udaljen je 135km od graničnog prijelaza Bajakovo te na polovici puta od grada Slavonskog Broda i Nove Gradiške. Izgrađeno je davne 1952. godine, a tijekom 2015. godine potpuno je renovirano i opremljeno prema najnovijim i najmodernijim standardima.
Kapacitet prenoćišta je sveukupno 16 soba i 25 ležaja, a sve sobe opremljene su vrhunskim sustavom grijanje/hlađenje, kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i internetom. Nalaze se na katu zgrade iznad restorana do kojih se dolazi stepenicama, a povezane su zajedničkim hodnikom. Sobe su opremljene jednokrevetno,dvokrevetno i trokrevetno.
Zgrada posjeduje kuhinju, 3 prostorije skladišta, prostorom za glačanje sa strojem za veliko rublje, praonicu rublja, kupaonicu sa toaletom za radno osoblje 2 komada,kotlovnicu, komoru za hlađenje.
Vanjska natkrivena terasa (ljetna terasa) sa posebnim sustavom rashlađivanja kapaciteta je 40 sijedećih mjesta za posluživanje hrane i pića te 20 mjesta za posluživanje osvježavajućih napitaka. Poluotvorena terasa ljeto-zima kapaciteta je 40 sijedećih mjesta za posluživanje hrane i pića te je opremljena sustavom grijanje-hlađenje i ventiliranje. Unutarnja sala ima 70 sijedećih mjesta.
Grijanje u zgradi je centralno. Može biti na kruto gorivo-pelate,plin i u restoranu postoji kamin na drva.
U prizemlju zgrade nalazi se recepcija, caffe bar za pušaće odvojen staklenom stijenom te caffe bar otvoreni. Također se nalaze 2 sanitarna čvora i sanitarni čvor za invalide.
Objekt ima dječje igralište.Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u gradu 'Staro Petrovo Selo' i najbolje ocijenjenu lokaciju u gradu 'Staro Petrovo Selo'!

Parkirna mjesta su ispred i iza objekta.

Lokacija nekretnine

Autocesta A3 Beograd-Zagreb,udaljen je 135km od graničnog prijelaza Bajakovo te na polovici puta od grada Slavonskog Broda i Nove Gradiške

Dodatne informacije

Stanje nekretnine
renovirano, uredno
Dokumentacija / dozvole
uporabna dozvola
Oprema
vrt, terasa, bar, konferencijska dvorana, praonica rublja, parkirna mjesta
Namještaj
namješteno
Kvaliteta opreme
luksuzno
Lokacija
stambeno-poslovna zgrada
Oprema po sobama
TV, mini-bar, telefon, tuš, klima uređaj, internet