Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Nemik-iro-85
Crozilla ID:
001-552-895
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
280.000 €
Cijena/m2:
729 €
Površina:
384 m2
Sobe:
6
Godina izgradnje:
2002

Opis nekretnine

Naš najnoviji objekt smješten je u blizini Trogira u malom mjestu Seget Vranjica na početku zaobilaznice uz samu cestu što mu daje prednost za raznorazne namjene počevši od turističke djelatnosti, gastronomske ili tek namjene skladištenja razno razne robe. Sastoji se od dvije hale i jednog stana , sve u prizemlju koji mogu zajedno činiti jednu cjelinu ili mogu biti odvojeni jer posjeduju razdvojene priključke struje ( čak 3 priključka ) a od toga je jedan za trofaznu struju i vode.Ukupna tlocrtna površina objekta je 384 m2 na zemlištu od 1342 m2. Cijela parcela ograđena je betonskim zidom a na temelju građevinske dozvole postoji mogućnost za izgradnjom još dvije etaže gdje se mogu izgraditi apartmani. U sklopu objekta ima dovoljno mjesta i za više parkirališta što Vam daje dodatnu mogućnost za opredjeljenje vezano za bilo kakvu djelatnost, bilo proizvodnu turističku ili gastro.
Još jedna prednost samog objekta je i blizina autobusne stanice koja se nalazi nepunih 100 m udaljenosti od objekta i blizina aerodroma.
Objekt ima pogled prema moru što mu daje još jednu veliku prednost ukoliko se opredijelite za turističku granu. Vlasništvo uredno, bez tereta a dokumentacija dostupna na uvid.

Šifra objekta: iro-85

Energetska klasa: pending

Kontakt: SANJA ANTULOV-MIKIĆ, nemiknekretnine@gmail.com, +385 91 883 8085