Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-2218-1
Crozilla ID:
001-548-135
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
230.000 €
Cijena/m2:
1.966 €
Površina:
117 m2
Sobe:
2

Opis nekretnine

LOKACIJA
Prostor se nalazi u poslovnoj zgradi na Ravnim Njivama. Ovaj gradski predio smješten je u sjeveroistočnom dijelu grada Splita. Osim velikih trgovačkih i poslovnih centara, u ovom predjelu dosta dobro su razvijeni i komercijalni sadržaji koji unapređuju kvalitetu življenja. Osim škole, knjižnice, ambulante, ljekarne, dječjih vrtića, tu su i športski tereni, pošta, banke, auto salon, brojni kafići i ostali sadržaji. Ravne Njive su izvrsno prometno povezane s ostatkom grada, a izuzetno lako je doći iz pravca Solina i auto ceste A1.
OPIS
Uredski prostor se proteže na dvije etaže, ukupne površine 117m2. Potpuno je renoviran; sve instalacije su promijenjene.
U prizemlju je smješten recepcijski dio, sala za sastanke, sanitarni čvor te radni prostor. Na katu je jedan veliki radni prostor mala kuhinja te još jedan sanitarni čvor. Opremljen je klimatizacijskim sustavom.Oko zgrade je slobodan parking, a mogu se iznajmiti dodatna parkirna mjesta iznajmiti u garaži.Pogodan je za sve uredske namjene. Zbog velikih staklenih stijenki prostor je svijetao i prozračan te pruža kvalitetan i ugodan ambijent za rad.
Agencijska provizija za kupca je 2%+PDV. 

TIP NEKRETNINE: Ured