Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-22484-1
Crozilla ID:
001-542-937
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
1.100.000 €
Cijena/m2:
9,43 €

Opis nekretnine

Istra je regija koja nudi obilje različitih doživljaja za sve posjetitelje te najveći hrvatski poluotok. Smještena na sjevernom dijelu Jadrana. Od svih otoka i poluotoka na Mediteranu, Istra je najbliža središnjoj Europi što je, uz ugodnu sredozemnu klimu i tradicionalnu gostoljubivost, čini i omiljenom turističkom destinacijom, osobito u ljetnim mjesecima. Na relativno malom području, Istra je uspjela spojiti dva najljepša svijeta – plavi Mediteran i zelenilo brežuljaka. Obala i unutrašnjost se nadopunjuju u razlici ugođaja i stvaraju jedinstvenu ljepotu Istre.
Plavu Istru krase brojne prirodne ljepote, slikovite plaže, otoci, skriveni zaljevi koji se izmjenjuju sa starim mediteranskim gradovima, očuvanim u svojoj ljepoti kamenih ulica i malih gradskih trgova.
U unutrašnjosti, ili zelenoj Istri, isprepleću se vinogradi, polja lavande, maslinici, kašteli i mjesta s prepoznatljivom tradicionalnom arhitekturom uklopljenom u prekrasnu prirodu.
Istra je i plava i zelena, intimna i bliska te onaj tko jednom dođe, ne može odoljeti i uvijek joj se ponovno vraća.
Na ovoj odličnoj lokaciji prodaje se projekt za 7 villa sa bazenima na zemljištima veličine od 10.000 m2 do 45.000 m2. 
Kompletan projekt razvijen je na površini od 116.631 m2 na kojoj je projektirano sedam luksuznih vila. Prilikom projektiranja uvažavani su tradicionalni stil i lokalna arhitektura te osnovne značajke krajolika.
Svaka od sedam vila s gostinjskom kućom, bazenom i pripadajućim zemljištem može tretirati pojedinačno. Površina vila se kreće od 310-547 m2 , svaka od vila ima gostinjsku kuću površine od 153 m2 i bazen površine 84 m2.
Za svih sedam projekata su ishođene pravomoćne građevinske dozvole, plaćeni vodni i komunalni doprinos, porez na promet nekretninama te je započeta gradnja.
 
 
ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS SA POVJERENJEM!!
 
 
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.
 

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište

ELITE NEKRETNINE