Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-5128-K2647
Crozilla ID:
001-504-892
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
Stambena površina:
72 m2
Sobe:
3
Zemljište:
18023 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
2

Opis nekretnine

STINICA - Prodaje se starina sa gospodarskom zgradom i cisternom, a koja se nalazi na ogromnom zemljištu od čak 18 023 m2! Na potpunoj osami, u miru i tišini, okružena samo zelenom prirodom, a puteljak i kamene stepenice vode direktno do mora! PRAVI MALI RAJ NA ZEMLJI!!!
Starina je tlocrtne površine 36 m2 te se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i ostava, a na katu dvije spavaće sobe, kupaonica i hodnik. Ogromna terasa u prizemlju te terasa na katu pružaju neograničen i otvoren pogled na more, otok Rab i druge otoke.
Gospodarska zgrada je tlocrtne površine 3 m2, a cisterna 15 m2.
Od navedene površine zemljišta, cca je 3500 m2 građevinsko zemljište, odnosno nalazi se unutar građevinskog područja - turistička izgradnja.
Sukladno lokacijskoj informaciji ova katastarska čestica predviđena je za HOTEL (T1 - ugostiteljsko-turistička namjena predviđena za izgradnju ugostiteljskih objekata vrsta "hotel", "aparthotel", "pansion" ali koja mogu sadržavati i 30 % smještajnih jedinica u sklopu ugostiteljskih objekata vrsta "turističko naselje" i "turistički apartmani") i TURISTIČKO NASELJE (T2 - ugostiteljsko-turistička namjena pretežito namijenjena izgradnji ugostiteljskih objekata vrste "turističko naselje", ali koja mogu sadržavati i 30 % smještajnih jedinica u sklopu ugostiteljskih objekata vrsta "hotel", "aparthotel", "pansion" i "turistički apartmani").

IDEALNA PRILIKA ZA INVESTICIJU!!!

ID KOD AGENCIJE: 5128-K2647

Mateja Gržeta
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385(0)92 37 22 591
Tel: +385(0)51 27 74 01
E-mail: mateja@rijekanekretnine.eu
www.opatijanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Oprema
terasa
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list