Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
L173
Crozilla ID:
001-503-448
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena/m2:
280 €

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište površine 2679 m2 u prvom redu do mora na top lokaciji u Privlaci. Atraktivna lokacija i prekrasna plaža čine ovo zemljište izuzetno zanimljivim. Ispred zemljišta uz more se proteže krasna šetnica.

Svi sadržaji potrebni za svakodnevni život ili pak za provod godišnjeg odmora nalaze se u neposrednoj blizini: trgovine, ambulanta, ljekarna, kafići, restorani, škola, dječji vrtić, igralište, poštanski ured i šetalište.

Lokacija nekretnine

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnjom od grada Zadra, smještena na prostranom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale stvorene su za opuštanje u potpunosti. Mjesto nudi sav potreban sadržaj za ugodan i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu, ambulantu. Ljubitelji sporta, rekreacije koji se žele okušati u jedrenju ili surfanju pronaći će svoj kutak raja u obližnjim naseljima. Sve što trebate za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu možete ovdje pronaći.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/gradevinsko-zemljiste-l173-privlaka/

Dodatne informacije

Dokumentacija/Dozvole
vlasnički list
EMPORIA d.o.o.