Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
H396
Crozilla ID:
001-494-990
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
103,47 m2
Zemljište:
243 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Ukupno katova:
1
Godina izgradnje:
2018

Opis nekretnine

Prodaje se južna jedinica dvojne kuće koju čine dva apartmana. Radi se o novogradnju u Ninu. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, odnosno visokog potkrovlja sveukupne neto površine 103,47 m2, a izgrađena je na zemljištu površine 243 m2. U dvorištu se nalaze tri parkirališna mjesta.

Objekt je kompletno dovršen, odmah useljiv!

Od mora je ova nekretnina udaljena svega 200 m, a nalazi se nadomak centra Nina, pa su svi sadržaji u blizini.

Na svakoj etaži se nalazi po jedan apartman, a svaki čini hodnik, 2 spavaće sobe, kupaonica, stubište, dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, te apartman u prizemlju ima natkrivenu terasu.

Oprema

Ova je dvojna kuća izgrađena 2018. godine te je spojena na kompletnu infrastrukturu. Građena je ciglenim termo blokom, 25 cm. Prozori su od PVC materijala s roletama i komarnicima. Nadalje, postavljena je termoizolacija od 8 cm. Podovi su obloženi pločicama, također i okućnica je popločana i stoga jednostavna za održavanje. Napravljene su pripreme za postavljanje klima uređaja i satelitske antene. Dodatno postoji i dimnjak, pa se može postaviti peć na drva ili kamin. Ulazna vrata u kuću su protuprovalna.

Lokacija nekretnine

Nin je najstariji hrvatski grad, od Zadra udaljen tek 15 km. Krase ga predivne plaže od kojih je najpoznatija pješčana Kraljičina plaža. Nin je iz godine u godinu sve traženija turistička destinacija. Iako je mali gradić, Nin ima apsolutno sve što Vam je potrebno kako za svakodnevni život tako i za provod godišnjeg odmora. Osim brojnih kafića i restorana, Nin je poznat i po razvijenom zdravstvenom turizmu, posebno po ljetnoj klinici na otvorenom na jednoj od plaža gdje se nalazi poznato ljekovito blato. Posebnost ovom gradu daju to što je centar grada zapravo otok; kopnom povezan sa dva mosta. Važno je spomenuti da Nin ima najmanju katedralu na svijetu, poznatu solanu – Cvijet soli, Muzej ninskih starina a poznato je i ninsko ribogojilište. Isto tako, u Ninu se nalazi osnovna škola, ambulanta, ljekarna, dječji vrtić, trgovački centar i ostali sadržaji potrebni za svakodnevni život.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/kuca-h396-nin/

Dodatne informacije

Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Oprema
okućnica/vrt, terasa, protuprovalna vrata
Stanje nekretnine
nekorišteno, uredno
Gradnja
novogradnja
Faza izgradnje
dovršeno
Infrastruktura
potpuna
Garaža/parking
parkirališno mjesto
Tip kuće
dvojni objekt, vikendica
Kvaliteta opreme
prosječno
Namještaj
nenamješteno
EMPORIA d.o.o.