Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
remaxnekretnine-300041093-207
Crozilla ID:
001-489-176
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
251 m2
Sobe:
8
Zemljište:
1445 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2019

Energetski certifikat: A+

Opis nekretnine

Prezentiramo Vam unikatan projekt moderne ville.

Ovaj arhitektonski dragulj se nalazi u malom mjestu sa svega 5 kuća, na rubu šume, uronjen u zelenilo koje odiše istarskim krajolikom, daleko od buke, gužve i prometa a u isto vrijeme u blizini svih potrebnih sadržaja koji su potrebi za lagodan i miran život. Dizajn vile karakterizira perfekcionizam, pedantnost i izuzetno vanstandardna kvaliteta gradnje i opremljenost luksuznim materijalima te harmoniju modernog s elementima istarske tradicije. Ovo umjetničko djelo spaja sklad modernog dizajna i prirode u kojoj je uronjena, na način da ne alterira istu nego ju oplemenjuje na doista jedinstven način. Villa je smještena na parceli od 1445m2 koja je u potpunosti hortikulturno uređena dok su privatnost i mir garantirani a uživanje na raznim terasama i kutevima dvorišta postaju neizostavni.

Villa se proteže kroz 2 etaže od kojih je prizemlje djelomično ukopano u zemlju, što na prvi pogled čini nekretninu puno manjom nego li se može zamisliti. Sunčalište, terasa, bazen i ljetna kuhinja čine više od 200m2 raskošno uređenog prostora za boravak za vrijeme lijepih dana.
Prizemlje: dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, strojarnica, toalet.
Kat: 4 spavaće sobe s terasama, tri kupaonice u sklopu soba, četvrta kupaonica sa finskom saunom odvojeno te prostorija gospodarstva.
Prizemlje čine ogroman dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom ukupne površine 100 m2 po principu open space što osigurava puno prirodnog svjetla kroz staklene stijene, te otvoren pogled koji se pruža prema privatnom bazenu, sunčalištu i prekrasnom krajoliku.
Na katu od također 100m2 su četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, od kojih tri u sklopu spavaćih soba za maksimalnu udobnost gostiju, dok četvrta uključuje luksuznu finsku saunu. Sve spavaće sobe imaju izlaz na velike privatne terase sa panoramskim pogledom na zelenilo i prirodu.

Neke od posebnosti ove nekretnine koje možemo navesti su: villa je kategorizirana 4+ zvjezdicama, energetski razred je A+, broj gostiju koje prima je 8+2, parkirališna mjesta su osigurana za 2-4 vozila. Neto površina objekta 251 m2 ; pad terena prema jugu: 6-7%; terase: površina natkrivena je 54 m2 Površina nenatkrivena (sunčalište) je 75 m2; oprema: lounge, vanjska blagovaonica, sunčalište, zatvorena ljetna kuhinja s roštiljem i spremište za suncobrane i ležaljke. Bazen površine: 43 m2 dubine 1.5m a oprema istog: vodena masaža (x2), solarni tuš, strojarnica (automatski filter i stanica za doziranje klora i Ph, priprema za spajanje bazenske dizalice topline za grijanje i hlađenje bazena), LED osvjetljenje.

Materijali izgradnje: vanjski zidovi, te unutarnji nosivi zidovi su armirano betonski i zidani klasičnom opekom. Unutarnji pregradni zidovi su izgrađeni po sistemu suhe gradnje, knauf W112. Podne obloge – na podovima prizemlja, kupaonica, vanjske terase, sunčališta i tehničkih prostorija nalaze se španjolske keramičke pločice 1. klase velikog formata 60x120, dok se u spavaćim sobama nalazi višeslojni prirodni parket. Fasada: etics fasada s 12 cm izolacijom, zidovi prizemlja prema sunčalištu i potporni zidovi obučeni u kamen. Stolarija: CORTIZO COR VISION panoramske ALU stijene, staklo LOWE 6-16-6 s plinom, Ug=0,9 W/m2K, boja RAL 7016. Ograde terasa: staklena ograda, sigurnosno kaljeno staklo 8+8mm sa INOX spider nosačima. Vrtovi i okoliš: hortikulturno uređen vrt opremljen sa automatiziranim navodnjavanjem GHV. Grijanje i hlađenje izvedeno je najsuvremenijom Mitshubishi dizalicom topline, ventilokonvektorima kanalnog tipa i podnim grijanjem u prizemlju i kupaonicama. Dogrijavanje sanitarne vode izvedeno je solarnim kolektorima koji se nalaze na krovu objekta. Kupaonice i tehničke prostorije su ventilirane. Sigurnost: video nadzor i protuprovala, brava na ulaznim vratima će se otključavati šifrom ili NCF-om.
Ovo je samo dio sadržaja koje ova kuća nudi. Vrlo je teško dokučiti posebnost ove nekretnine kroz opis riječima. Isto kao što nekretnina može biti pred
ENERGETSKI RAZRED: A+

Dodatne informacije

Gradnja
novogradnja
Izvor grijanja
struja
Tip kuće
villa
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, bazen
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, uporabna dozvola