Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-126142
Crozilla ID:
001-489-052
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.221 €
Sobe:
8
Zemljište:
300 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
7

Opis nekretnine

Dramalj – oaza mira i aktivnog odmora turističko je mjesto koje je s Crikvenicom povezano šetalištem uz more. Proteže se do poluotoka Kačjak gdje se nalazi, istoimena, predivna šljunčana plaža. Svoj će prostor podjednako pronaći kupači željni mira, kao i daskaši, jedriličari, skijaši na vodi, željni brzine i pokreta.
Pogledajte u našoj ponudi ovu samostojeću kuću razvedenu na dvije etaže. U prizemlju nalazimo 2 stana i na prvome katu isto tako 2 stana.
Nekretnina velikog potencijala ,ukupno 15 spavaćih soba, uređena, namještena i opremljena. Okružena je vlastitom okućnicom sa zelenim površinama, kaminom i terasom, a uz cestu popločan je i ograđen parkirni prostor za 7 vozila. Iz južnih prostorija otvoren je lijep pogled na more, skoro sve sobe imaju izlaz na balkone jednako krasnog pogleda.
Atraktivna, mirna ulica, a more i plaža udaljeni su 200 metara.
Kvaliteti i ljepoti mjesta doprinose prirodne pogodnosti – blaga mediteranska klima, bujna vegetacija, čisto more i obilje sunčanih sati. Nekretnina stvorena za višečlanu obitelj kao i za turističku investiciju s obzirom na potencijal. Postoji mogućnost dizanja jednog kata.
Za više info i ogled na raspolaganju Vam stoji agent.

ID KOD AGENCIJE: 1486

DUX Nekretnine
Mob: 091/480 8808
Tel: 051/518-174
E-mail: info@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Oprema
klima uređaj, podrum
Namještaj
namješteno