Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1871-1
Crozilla ID:
001-483-291
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
1.500.000 €
Cijena/m2:
6.818 €
Sobe:
3
Zemljište:
13000 m2
Broj kupaonica:
2

Opis nekretnine

Prodaje se fantastična vila prvi red do mora, smještena u očaravajućoj uvali s tirkizno plavim morem, u području Milne na otoku Braču. Kuća ima površinu od oko 220 m2 i sastoji se od prizemlja i jednog kata. Kuću čine tri spavaće sobe, dvije kupaonice i prostrani dnevni dio. Zahvaljujući velikim staklenim vratima i prozorima unutrašnjost je prozračna i puna svjetla. Pored kuće nalazi se zasebna garaža, kućica s roštiljem i prekrasne terase.
Vila je smještena na zemljištu koje oduzima dah i ima površinu od ukupno čak 13.000 m2. Teren je lagano povišen i omogućuje nezaboravan pogled na more iz svake točke na parceli. Ispod kuće imate terasasti mediteranski vrt sa stazom koja vodi izravno do mora; tu je i popločani plato koji je savršen za sunčanje odmah uz more. Na zemljištu se nalazi pravi mediteranski prirodni raj s prekrasnim maslinikom, grmovima ružmarina i lavande te borovima. Sa svojom kombinacijom mira, privatnosti, prirode koja oduzima dah, kvalitetne gradnje i mogućnosti za poljoprivredu, ovakav tip nekretnine je prava rijetkost na tržištu nekretnina. 

TIP NEKRETNINE: Kuća na moru
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Blizina plaže,Kamin,Miran predio,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Roštilj,Uređena okućnica,Velika terasa,Velike staklene stijene,Vrtna kućica

Dodatne informacije

Oprema
okućnica/vrt
Tip kuće
villa