Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-423
Crozilla ID:
001-474-790
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
284 m2
Sobe:
5
Zemljište:
468 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
4

Opis nekretnine

***NEDOVRŠENA KUĆA, POVOLJNO***
U malom turističkom mjestu udaljenom 5 km od Poreča, prodajemo kuću koja nije u potpunosti završena. Sastoji se od prizemlja i kata od kojih svaki ima površinu 108 m2.
U suterenu se nalazi stan površine 40 m2, a garaža od 28 m2 legalizirana je kao apartman. Stan u prizemlju se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, spavaće
sobe i kupaonice u kojoj treba postaviti sanitarije i pločice. Na katu se nalaze 3 spavaće sobe od kojih dvije imaju izlaz na balkon, hodnik i kupaonica.
Stan u suterenu ima 2 prostorije, kuhinju i kupaonu.
Na cijeloj je kući postavljena nova PVC stolarija, nova fasada koju treba završiti bojanjem, postavljena je toplinska izolacija, kuća ima plinsko grijanje - radijatori.
U prizemlju je postavljena nova kuhinja stara godinu dana koja je u cijeni, a ima izlaz na veliku terasu sa kaminom.
Kod unutarnjeg uređenja trebalo bi završiti radove kao što su postavljanje pločica, bojanje zidova, brušenje i lakiranje parketa.
Kuća se može koristiti kao obiteljska ili u svrhu iznajmljivanja te postoji mogućnost izvedbe vanjskih stepenica kako bi se odvojio prostor. Okućnica je površine 468 m2
i pruža velike mogućnosti, kao i parkirna mjesta. Nekretnina se nalazi na vrlo atraktivnom mjestu i udaljena je svega 800 m od mora i plaža.

Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama

ID KOD AGENCIJE: 423

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Gradnja
novogradnja
Izvor grijanja
struja
Oprema
terasa
Vrsta grijanja
centralno grijanje