Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-123537
Crozilla ID:
001-469-370
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
Cijena/m2:
7.778 €
Sobe:
12
Zemljište:
1500 m2

Opis nekretnine

Luksuzna vila sa sa 3 stambene jedinice, bazenom te velikim vrtom u mirnom i zelenom okruženju, samo 150 m od mora. Nalazi se u Ičićima, na samo 2 km udaljenosti od centra Opatije.
Tri etaže od 150m2 koncipirane kao 3s+db.
Na prvom katu je intimni wellness centar sa saunom, tušem i stolom za masažu, teretana i sala za bilijar sa stolom za stolni tenis.
Drugi i treći kat sastoje se od luksuzno opremljenih i uređenih prostorija koje su napravljene od ukusno odabranih materijala (bijeli, plavi biserni i afrički granit). Tu se nalazi impresivna hala, velika lođa, elegantni namještaj, luksuzna kuhinja/blagovaonica s modernim aparatima, grandiozni dnevni boravak s kućnim kinom i elegantnom kožnom sofom, glavna soba s bračnim krevetom (parket od mahagonija i pogled na more), udobna soba s bračnim krevetom i parket od mahagonija, 2 dvokrevetne sobe, jedna izvanredna kupaonica od prirodnog oniksa s jacuzzi-em, kupaonica od luksuzne keramike s parnom kupelji, odvojen toalet i garderoba.
Na otvorenom se nalazi privatni bazen s velikim terasama i ležaljkama, blagovaonica s roštiljem i granitnim stolom s pogledom na more, garaža za 6 auta, mediteranski vrt, privatno igralište za košarku i mali nogomet. Vila ima prekrasan pogled na ACI marinu i cijeli Kvarnerski zaljev.ID KOD AGENCIJE: 1371

Tony Jerković
Agent s licencom
Mob: 091/555-9620
Tel: 051 518 174
E-mail: tony@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Oprema
bazen