Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-462-1
Crozilla ID:
001-467-622
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
115.000 €
Cijena/m2:
2.305 €
Stambena površina:
49,90 m2
Sobe:
2
Godina izgradnje:
2012
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

U apartmanskoj kući sa četiri apartmana u Privlaci u visokom prizemlju nalazi se apartman oznake S2 od 49,90m2.Privlaka (Zadarska županija) je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla (7 km dužine i 4 km širine) koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Zadra je udaljena 18 km. Odlikuje se blagom mediteranskom klimom s 2.540 sunčanih sati godišnje.Privlaka obiluje dugim, plitkim, pješčanim plažama koje su kao stvorene za obiteljski turizam. Obitelji s malom djecom uživat će u čistom moru i igrama na pijesku. Čist zrak i ljekovito crno blato u Mostini pogoduju liječenju reume i artritisa. Poseban doživljaj je sunčanje na dugoj, lijepo uređenoj šetnici koja okružuje gotovo cijelo mjesto. Sa šetnice se u večernjim satima pruža pogled na prekrasan zalazak sunca.Kuća je građena prema visokim standardima.
Apartman S2 sastoji se od ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, kupaonice i dvije spavaće sobe, ukupne podne površine 46,46m2 i terase 6,88m2. Pravo korištenja zajedničkih dijelova: konobe, spremišta, dvorišta.Prodaje se potpuno namješten i opremljen (namještaj, kuhinjski aparati, suđe).
U spavaćim sobama postavljeni parketi, dn. boravak i kupaonice visokokvalitetnom keramikom, unutarnja drvena stolarija s futer štokovima, vanjska pvc s komarnicima, stubište je granitno, unutarnje i vanjske ograde od inoksa. Topla voda preko solarnih kolektora (500lit. kapaciteta). Klima uređaj je centralni koji ima toplinsku pumpu za grijanje i hlađenje.
Uhodan posao turističkog iznajmljivanja.
Agencijska provizija 2%+PDV.  

TIP NEKRETNINE: Apartman na moru
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Dnevni boravak,Kuhinja,Kupaona,Parking,Spavaćih soba,Spremište
GODINA IZGRADNJE: 2012
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina škole,Klima uređaj,Namješteno
DOZVOLE: građevinska, lokacijska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

Dodatne informacije

Oprema
klima uređaj
Tip stana
apartman