Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-464-1
Crozilla ID:
001-467-621
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
43,84 m2
Sobe:
2
Ukupno katova:
2
Godina izgradnje:
2012

Opis nekretnine

U apartmanskoj kući sa četiri apartmana u Privlaci u visokom prizemlju nalazi se apartman oznake S3 od 43,84m2.Privlaka (Zadarska županija) je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla (7 km dužine i 4 km širine) koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Zadra je udaljena 18 km. Odlikuje se blagom mediteranskom klimom s 2.540 sunčanih sati godišnje.Privlaka obiluje dugim, plitkim, pješčanim plažama koje su kao stvorene za obiteljski turizam. Obitelji s malom djecom uživat će u čistom moru i igrama na pijesku. Čist zrak i ljekovito crno blato u Mostini pogoduju liječenju reume i artritisa. Poseban doživljaj je sunčanje na dugoj, lijepo uređenoj šetnici koja okružuje gotovo cijelo mjesto. Sa šetnice se u večernjim satima pruža pogled na prekrasan zalazak sunca.Kuća je građena prema visokim standardima.
Apartman S3 sastoji se od ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, kupaonice i dvije spavaće sobe, ukupne podne površine 42,20m2 i terase 4,84m2. Pravo korištenja zajedničkih dijelova: konobe, spremišta, dvorišta.Prodaje se potpuno namješten i opremljen (namještaj, kuhinjski aparati, suđe).
U spavaćim sobama postavljeni parketi, dn. boravak i kupaonice visokokvalitetnom keramikom, unutarnja drvena stolarija s futer štokovima, vanjska pvc s komarnicima, stubište je granitno, unutarnje i vanjske ograde od inoksa. Topla voda preko solarnih kolektora (500lit. kapaciteta). Klima uređaj je centralni koji ima toplinsku pumpu za grijanje i hlađenje.
Uhodan posao turističkog iznajmljivanja.
Agencijska provizija 2%+PDV. 

TIP NEKRETNINE: Apartman na moru
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Dnevni boravak,Kuhinja,Kupaona,Spavaćih soba
GODINA IZGRADNJE: 2012
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina škole,Klima uređaj
DOZVOLE: građevinska, lokacijska, uporabna

Dodatne informacije

Oprema
klima uređaj
Tip stana
apartman