Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
EliteNekretnine-22532-1
Crozilla ID:
001-467-178
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
230.000 €
Cijena/m2:
1.742 €
Sobe:
3

Opis nekretnine

Tar je malo urbano mjesto koje se nalazi 8 km sjeveroistočno od Poreča. Smješten je na uzvisini gradinskoga karaktera, iznad mora, kraj županijske ceste Poreč–Novigrad. Lokacijski je primamljivo investitorima i potencijalnim kupcima zbog mirnog okružja u kojem su objedinjeni svi sadržaji potrebni za život, te blizina mora.
U samom centru mjesta prodaje se kuća sa poslovnim prostorom u prizemlju industrijske visine i odvojene infrastrukture, veličine 65 m2, koji se po želji može prenamijeniti u stan sa odvojenim vlastitim ulazom.Odvojeni ulaz vodi na kat kuće gdje je smješten stan koji se sastoji od hodnika, 3 sobe, kupaone, i kuhinje sa dnevnom sobom veličine 28 m2.Kuća je gradnje iz prije 1968 godine, no 1984.godine je renovirana, a 2018.godine je promijenjena vanjska stolarija u aluminijsku u kombinaciji sa PVC-om.Stepenište i unutarnja vrata - drvoPodovi su u kombinaciji pločica i laminataBetonska ploča na katu i ispod krova
Kuća je useljiva i koristiva za osobnu namjenu, turističku ili poslovno - stambenu namjenu!  
 
 
Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija "Elite nekretnine" kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:

o kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE
o najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.
 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća