Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
H382
Crozilla ID:
001-465-660
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.859 €
Stambena površina:
Zemljište:
320 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Ukupno katova:
1
Godina izgradnje:
1991

Opis nekretnine

Prodaje se kuća na prekrasnoj lokaciji u Zadru, u Arbanasima. Ova svijetla i ugodna obiteljska kuća s krasnim terasama i vrtom nalazi se nadomak svih sadržaja, a tek 140 m od mora i plaža.

Kuća sveukupne neto korisne površine 172,11 m2 sastoji se od podruma, prizemlja i kata, a izgrađena je na zemljištu površine 320 m2.

Podrum površine 19,44 m2 čine dva spremišta. U prizemlju površine 71,47 m2 nalaze se kuhinja, dnevni boravak, blagovaonica, kupaonica, predprostor, natkrivena terasa, unutarnje stubište i garaža. Na katu koji raspolaže sa 81,20 m2 smještene su 4 spavaće sobe, kupaonica, predprostor, hodnik i natkrivena terasa.

Ova se nekretnina prodaje namještena!

Kuća je izgrađena 1991. g. Prilazni put je asfaltiran, a u dvorištu su tri parkirališna mjesta. Jedno se vozilo može ostaviti u garaži. Prozori su drveni s griljama. Na fasadi je nanešena termožbuka u sloju od 5 cm. Podovi su obloženi parketom i pločicama. Klima u uređaji su postavljeni u dvije spavaće sobe. U kući postoji dimnjak, pa se može postaviti peć na drva ili kamin.

Arbanasi, zadarski kvart, smješten je na jugoistoku grada. Od centra Zadra Arbanasi su udaljeni tek 15ak minuta hoda. Arbanasi su poznati po predivnoj šetnici Karma i brojnim plažama; šljunkovite i pješčane. Odlična su lokacija za živjeti; centra grada je izrazito blizu, plaže su predivne, imaju osnovnu školu, dječji vrtić. U Arbanasima se nalazi i crkva Gospe Loretske, a istoimeni blagdan slavi se svake godine uz veliku feštu. Osim za svakodnevni život, Arbanasi su jedna od najtraženijih lokacija za bavljenje turizmom, posebice predio uz šetnicu Karma. Taj dio poznat je po prekrasnim vilama a sama lokacija je primamljiva jer ima predivan pogled na more i zadarske otoke.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/kuca-h382-zadar-arbanasi/

Dodatne informacije

Gradnja
starogradnja
Stanje nekretnine
uredno
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Namještaj
namješteno
Faza izgradnje
dovršeno
Izvor grijanja
struja, drvo
Tip kuće
samostojeća
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, kuhinja, terasa, podrum
Infrastruktura
potpuna
Garaža/parking
garaža, parkirališno mjesto
Kvaliteta opreme
prosječno
EMPORIA d.o.o.