Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
5452
Crozilla ID:
001-462-762
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
300 m2
Zemljište:
640 m2

Opis nekretnine

RETFALA!!!STAMBENO POSLOVNA VISOKOPRIZEMNICA!!!ODLIČNA LOKACIJA!!!POTPUNO U FUNKCIJI ZA POSLOVANJE!!!ADAPTIRANA!!!VRHUNSKI STANDARD NEKRETNINE!!!
Prodaje se moderana i kompletno u funkciji stambeno-poslovna visokoprizemnica,u stambenom naselju Retfala,na izvrsnoj lokaciji koja je odlično prometno povezana sa centrom grada kao i obilaznicom.Prodaje se sa namještajem i uređajima koji su kompletno u funkciji te je prostor odmah useljiv bez daljnih troškova.Objekat čine prizemlje 150m2,kat 98,84m2,tavan 51,20m2, natkrivena terasa 62,24m2 i podrum 20m2.Ukupna parcela je 640m2.Recepcija se nalazi u prizemlju kuće i u potpunosti je opremljena.Grijanje je automatsko plinsko centralno,ali ima i mogućnost grijanja na drva preko tri kaljeve peći. Stambeni prostor je u potpunosti klimatiziran,a ima i mogućnost daljinskog upravljanja mobitelom sa klimatizacijskim uređajima.Kuća je opremljena vrhunskim alarmnim sustavom i video nadzorom,sustavom vatrodojave,dojave poplave i detekcije plina.Sustavom se u potpunosti upravlja mobitelom.Kvalitetnu izvedbu gradnje čine i PVC stolarija,Velux krovni prozori sa roletama koje imaju mogućnost zamračivanja sobe,mreže za komarce i protiv sunca.Krov je potpuno nov te je izrađen novi sustav gromobrana.Još jedna od niza ugodnosti kuće je i infra sauna za četiri osobe,izrađena od Kanadske smreke i opremljena s radiom i zvučnicima te rasvjetom.Također ima i samostojeću kadu dimenzija 190x90 sa oblogama Kolpa san. Iza kuće se nalazi veliki i održavani travnjak sa voćnjakom-višnje,trešnje,jabuke,kruške,kajsije,smokve,šljive i lješnjaka.Prostor se nalazi u građevinskoj zoni pa je moguće proširenje i gradnja po potrebi.Cijeli prostor je ograđen od susjednih čestica betonskom ogradom 2,20m.U dvorištu je iskopan i vlastiti bunar sa ugrađenom pumpom,a također imai uređeni wc sa podnim grijanjem i programom protiv smrzavanja. Ispred kuće je prelijepi održavani travnjak koji je odjeljen od ulične staze novom ogradom. Dostupna je pet parking mjesta za vozila.


-VISOKOFREKVENTNA LOKACIJA!
-DOBRA POVEZANOST BLIZINA OBILAZNICE!
-NEPOSREDNA BLIZINA ŠKOLE I VRTIĆA!
-BLIZINA GRADSKOG PRIJEVOZA!
-PARKING ISPRED KUĆE!
-BLIZINA TRGOVAČKIH CENTARA!
-BLIZINA AMBULANTE, LJEKARNE!
-BLIZINA POŠTE, PEKARE!
-BLIZINA BENZINSKE CRPKE!
-DOKUMENTACIJA O VLASNIŠTVU JE UREDNA!

DETALJNIJI SLIKOVNI I TEKSTUALNI OPIS NEKRETNINE MOŽETE DOBITI DOLASKOM U NAŠ URED, TRG SLOBODE 8, OSIJEK ILI NA WWW.TASMAN-NEKRETNINE!!

PRODAJA I INFORMACIJE :
031/200-742
098/438-208
091/283-2930
092/238-6424
ksabic@tasman-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Garaža/parking
parkirališno mjesto
Tip kuće
stambeno-poslovna
Stanje nekretnine
renovirano, uredno
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list
Vrsta grijanja
centralno grijanje
Namještaj
namješteno
Kvaliteta opreme
luksuzno
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, podno grijanje, jacuzzi, kuhinja, terasa, podrum, protuprovalna vrata
Izvor grijanja
plin, drvo
Infrastruktura
potpuna
TASMAN-NEKRETNINE