Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1863-1
Crozilla ID:
001-462-665
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
83 m2
Sobe:
3
Broj kupaonica:
3

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasno uređeni, prostrani stan s tri sobe, smješten na fantastičnoj lokaciji u Splitu. Svaka soba ima površinu od cca 25 m2, s privatnom kupaonicom površine 5 m2. Svaka od soba uključuje izvrsnu, najmoderniju opremu i namještaj: tu je kartično otvaranje vrata, kartično napajanje strujom i svim sadržajima bitnima za iznajmljivanje. Stan također ima i zajedničke prostorije koje su opremljene video nadzorom. Stanu pripada i sprema u suterenu površine 9 m2 u kojoj se nalazi bojler kapaciteta 300 litara iz kojeg se sve tri jedinice napajaju toplom vodom. U navedenoj spremi nalazi se i potrebna posteljina te sredstva za održavanje.
Ova nekretnina je upravo fantastična investicija ukoliko se namjeravate baviti turizmom, s odličnom popunjenošću tijekom cijele sezone od cca 600 noćenja. Odavde do Dioklecijanove palače imate manje od 10 minuta šetnje. Stan se prodaje sa svim namještajem kao što je vidljivo na fotografijama, što je također izvrsna prednost. Rađen je po projektnoj dokumentaciji i ima uredno vlasništvo.

TIP NEKRETNINE: Stan u zgradi
DODATNO: Besplatni javni parking,Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Centar,Ekskluzivan interijer,Namješteno,Pogled na more,Tuš kabina