Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-120921
Crozilla ID:
001-460-582
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Stambena površina:
73 m2
Sobe:
3
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
4

Opis nekretnine

Srdoči su rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra Rijeke s razvijenom infrastrukturom koja Vam jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.

Stan 33, stambene površine 73,23 m2, smješten na 4. katu, sastoji se od kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka, kupaone, 2 spavaće sobe i lođe s pripadajućim spremištem od 2,62 m2 i otvorenim parkingom od 12,5 m2, sveukupne površine 88,35 m2.

Komunikacija sa dizalom kreće od suterenske etaže, u kojoj su stanovima osigurana otvorena i natkrivena parkirna mjesta, te spremišta.
Svi stanovi bit će opremljeni visoko kvalitetnom PVC stolarijom i aluminijskim roletama na elektropogon, centralnim etažnim podnim grijanjem s vlastitim plinskim bojlerom te vrhunskim monosplit klimatizacijskim sustavima.
Glavna ideja vodilja prilikom osmišljavanja bila je osigurati svakome stanu veliku količinu sunca i dnevnog svjetla, što se u konačnici reflektira kroz činjenicu da je iz
svakog dnevnog boravka i sa svake terase osiguran nesmetan pogled na more, Rijeku, Opatiju i druge prirodne ljepote Kvarnerskog zaljeva i Učke!
Za zidne i podne obloge kupaonica u svim stanovima upotrebljava se keramika 1. klase, dok se za podove u dnevnom boravku i sobama upotrebljava višeslojni parket 1.klase. Svi stanovi bit će opremljeni visokokvalitetnom sanitarnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača po izboru investitora.
Svi stanovi biti će opremljeni plinskim centralnim podnim grijanjem. Sanitarna voda i voda za grijanje u svakom se stanu osigurava putem plinskih bojlera. Svi stanovi (osim potkrovlja) imaju osigurano hlađenje putem unutarnje jedinice klima-uređaja smještene u dnevnom boravku (vanjska jedinica iste smještena je na terasi/balkonu).
Hlađenje stanova u potkrovlju osigurava se putem multisplit sustava hlađenja s unutarnjom klimatizacijskom jedinicom u svakoj prostoriji.ID KOD AGENCIJE: 1212

Tony Jerković
Agent s licencom
Mob: 091/555-9620
Tel: 051/518-174
E-mail: tony@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Garaža/parking
parkirališno mjesto