Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
platinum-780
Crozilla ID:
001-460-546
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
235 m2
Sobe:
6
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
6
Godina izgradnje:
1960

Opis nekretnine

Istra, Ližnjan, kategorizirana kuća na pogodnoj lokaciji Ližnjana nedaleko uređenih plaža kompletno renoviranu 2017. godine.
Kuća se sastoji od tri stambene jedinice koje su kategorizirane sa tri zvjezdice od ukupno 18. ležajeva, u potpunosti je opremljena, namještena te se kao takva i prodaje.
Prva stambena jedinica iznosi 75m2, ima odvojen zaseban ulaz sa stražnje strane kuće te obuhvaća tri etaže od čega u prizemlju dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom, spiralne stepenice vode na 1. kat gdje se nalazi kupaonica i spavaća soba, te na 2. katu se nalazi spavaća soba i balkon s pogledom na more.
Druga i treća stambena jedinica imaju zajedničko dvorište od 50m2.
Druga stambena jedinica obuhvaća površinu od 60m2 i nalazi se u prizemlju a sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom te kupaonice.
Treću stambenu jedinicu čini prostran stan ukupne površine 100m2 koji se nalazi se na prvom katu kuće te prostire se na tri etaže. Na prvoj etaži se nalazi dnevni boravak, kuhinja i blagovaona te pomoćna kupaonica, spiralnim stepenicama se ide na drugu etažu stana na kojoj su dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom dok na zadnjoj etaži stana se nalazi spavaća soba sa kupaonicom i terasa od 12m2 sa koje se proteže prekrasan pogled na more.
Nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji udaljenoj svega 2km od predivnih plaža te svega 100m od dućana, restorana, kafića, pošte, banke.www.platinumistra.com

INFO NA +385/99 436 1600

Dodatne informacije

Oprema
balkon, terasa