Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-1632-1
Crozilla ID:
001-458-091
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
12.100 €
Površina:
1100 m2
Sobe:
13
Zemljište:
4900 m2
Broj kupaonica:
4
Provizija:
1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV

Opis nekretnine

LOKACIJA
Trešnjevka sjever
Objekt se nalazi u blizini Doma Sportova i poslovnih zgrada RBA, ex Heruca današnja Fabrika, HUB 385, carinske ispostave. Na 3 min vožnje ili 10min pješice je i hotel Panorama a malo dalje i hotel Laguna. Do centra grada je 5 min vožnje. Najbliža autobusna stanica prve zone javnog gradskog prijevoza je udaljena 3 min hoda, a najbliža tramvajska stanica je na Ilici ili u Jukićevoj ulici. Vrlo je jednostavan pristup do glavnih gradskih prometnica kao što su Selska cesta, Horvaćanska, Zagrebačka avenija i Slavonska Avenija.
 
OPIS
Zgrada je kvalitetno sagrađena i kasnije adaptirana 2003.godine. Prostor se nalazi na I katu poslovne zgrade, veličine 550m2. Pristup je stubištem obloženim mramorom. Na ulasku u kat prvo se nalazi kuhinja koja je dovoljno prostrana da služi i za prehranu djelatnika. U produžetku su sanitarni čvorovi muški i ženski, odovjeno. Na sredini prostora je hodnik, te s jedne strane hodnika je 6 ureda, a s druge strane je 7 ureda. Uredi su pregrađeni Knauf zidovima i imaju staklena vrta. Sve prostorije imaju prozore stoga i izvor prirodne svjetlosti i zraka, što prostor čini vrlo ugodnim.
U prizemlju veličine 550m2 smještena je jedna velika prostorija pravokutnog oblika, na istočnom kraju te prostorije nalaze se tri prostorije koje mogu služiti za urede ili već po potrebi, te kuhinja i dva sanitarna čvora.
U podrumu zgrade nalazi se prostor 1100m2 koji može služiti za skladište ili neku tišu proizvdnu djelatnost. Prostor ima stubište koje veže podrum i prizemlje, teretni lift koji također veže podrum i prizemlje i pristup kamionima i kombijima za iskrcaj i ukrcaj robe.
U ovu cijenu zakupa prizemlje i kata, nije uključena cijena zakupa podruma.
Prostor je moguće prilagoditi zakupniku i njegovim potrebama, u dogovoru s vlasnikom. Zgrada ima optiku.
Ispred zgrade je velika asfaltirana površina koja je namjenjena za parking djelatnika.
Uz cijenu zakupa plaćaju se režije po potrošnji.
Za više informacija kontaktirajte agenta na tel+385 91 466 2233.
Agencijska provizija naplaćuje se u iznosu od jedne mjesečne zakupnine + PDV-e.

TIP NEKRETNINE: Ured
DODATNE POVRŠINE: Hodnik,Kuhinja,Kupaona,Parking
INFRASTRUKTURA: ADSL,Gradski vodovod,IT mreža,Plin,Struja
PARKIRNIH MJESTA: 80
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Blizina centra,Blizina dućana,Nenamješteno
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV