Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-1857-1
Crozilla ID:
001-458-075
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
5.000 €
Površina:
500 m2
Sobe:
12
Broj kupaonica:
1
Provizija:
1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV

Energetski certifikat: A

Opis nekretnine

LOKACIJA
Poslovna zgrada sagrađena je na lokaciji Buzin, u prvom redu do Velikogoričke glavne ceste na relaciji Zagreb – aerodorm.  Zgrada je svega 500 m udaljena od čvora Buzin tj. izlaza/ulaza sa zagrebačke obilaznice - autoputa od kojeg se možete uputiti u bilo kojem smjeru Ljubljana, Maribor, Rijeka, Split, Varaždin, Slavonski Brod...
Svugdje u svijetu najatraktivnija poslovna zona je ona na potezu grad – aerodrom, tako je i u Zagrebu ovo najekskluzivnija poslovna zona u kojoj su smještene vodeće svjetske i domaće  tvrtke kao što su A2B, Microsoft, Toyota, Američko Veleposlanstvo, TetraPak, Croatia Airlines, Adidas, M-San grupa, Natuzzi, Miele itd.  upravo zbog odlične prometne povezanosti i brzine dolaska i odlaska.   U neposrednoj blizini cca 150m od poslovne zgrade nalazi se i hotel Aristos 5* što je vrlo praktično za poslovne partnere koji dolaze u poslovni posjet a nemaju vremena ići do grada.
U krugu od 200m su 3 restorana različitih kategorija od luksuznog do dnevnog self service restorana.
 
OPIS
Uredski prostor nalazi se na IV katu poslovne zgrade, ukupne je površine 1500m2. Prostor se sastoji trenutno od 27 prostorija različitih površina, kuhinje, blagovaonice, sanitarnih čvorova od kojih jedan ima i tuš. Zgrada ima ulaznu recepciju jer ulaz u zgradu je kontroliran, u predvorju su 4 lifta koji vežu sve etaže zgrade, dvije podzemne u kojim su smještena 397 parkirališna mjesta i pet nadzemnih etaža. Zgrada ima agregat koji je dostatan za puno opterečenje zgrade.
Uz redovnu zakupninu, naplaćuju se još zajednički troškovi i indvidualna potrošnja.
Zajednički troškovi uključuju;a) zajednički režijski troškovi za Poslovnu zgradu kao primjerice naknada za vodu i odvodnju, za čišćenje i održavanje dimnjaka, čišćenje kanala, odvoz uredskog otpada, uklanjanje otpada, odvozsmeća, čišćenje kanalizacije,b) svjetlo, električna energija i grijanje i hlađenje za zajedničke dijelove cijele Poslovne zgradec) troškovi čišćenja, čišćenja cesta, uklanjanja snijega, košnje trave, zalijevanja, održavanja hortikulture, posipanja zaleđenih površina, ukoliko se odnose na zajedničke dijelove Poslovne zgrade,d) primjereno osiguranje, posebice protiv rizika potresa, požara, nevremena i poplave, loma stakla i osiguranje od odgovornosti vlasnika Poslovne zgrade,e) troškovi servisiranja, popravaka, inspekcije, održavanja, očuvanja i poslovanja te troškovi optimiranja za sve tehničke i električne uređaje u Poslovnoj zgradi i troškovi svih priključenih pomoćnih uređaja,f) troškovi recepcije, nadzora, čuvanja i zaštite objekta uključujućitroškove za to potrebnog osobljeg) troškovi dezinsekcije, deratizacije i sl.,h) troškovi osoblja i materijala za čišćenje, održavanje i nadzor zajedničkih prostora cijele Poslovne zgrade,i) troškovi upravljanja Poslovnom zgradom i facility managementa,j) svi drugi troškovi koji bi mogli biti zaračunati Zakupodavcu u koristZakupnika, pri vršenju raznih usluga vezanih uz nekretninu kako bi ona funkcionirala kao profesionalni uredski prostor.
Individualne troškove Zakupnik posebno plaća; čišćenja zakupljenog prostora, komunalne i vodne naknade, te troškove električne energije, vode, grijanja i hlađenja prema potrošnji.Obračun individualne potrošnje temeljit će se prvenstveno premastanju brojila. Ako se potrošnja pojedinih energenata ne može izračunati temeljem instaliranih brojila, primjenjivat će se odgovarajući ključ podjele kao i za Troškove zajedničke potrošnje.
Agencijska provizija iznosi 1 mjesečnu zakupninu + PDV-e

TIP NEKRETNINE: Ured
DODATNE POVRŠINE: Kuhinja,Kupaona,Toalet
INFRASTRUKTURA: ADSL,Gradski vodovod,IT mreža,Plin,Struja
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Centralni klima uređaj,Lift,Nenamješteno
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV
ENERGETSKI RAZRED: A