Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-2020-1
Crozilla ID:
001-458-049
Vrsta oglasa:
Uredi/Ordinacije
Cijena:
3.400 €
Cijena/m2:
17 €
Površina:
200 m2
Sobe:
6
Broj kupaonica:
4
Provizija:
1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV

Opis nekretnine

LOKACIJA
Poslovni prostor se nalazi na zadnjem katu novije poslovne zgrade u centru Zagreba, na Britanskom trgu. Na 1 minutu hoda od zgrade nalazi se tramvajska stanica, a na 2 minute hoda autobusni terminal prve zone javnog gradskog prijevoza. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine svih vrsta, tržnica, banke, pošta, ljekarna, vrtić, škole.
OPIS
Ured površine cca 160m2 je jako moderno i luksuzno uređen i kompletno namješten. Ovaj prostor sastoji se od jednog open space prostora, velike terase površine cca 50m2 s koje se pruža prekrasan pogled na grad, te u drugom djelu nalazi se jedan apartman, ali naravno on može biti i u funkciji ureda ovisno o potrebama zakupnika.
U hodniku stubišta, ispred ulaza u prostor nalazi se sanitarni čvora. Sve i jedna soba ima prirodno svjetlo i prirodan zrak, stoga je prostor jako ugodan jer je svjetao i zračan.
Zgrada je opremljena sprinkler sustavom, sustav hlađenja i grijanja,  najnovijom generacijom rasvjete, po svim stropovima u svim prostorijama su zvučnici sa mogućnošću podešavanja po izboru.
Uz ovaj prostor ide jedno gražano mjesto a ukoliko ima potrebe za više parkirnih mjesta, zgrada raspolaže s garažnim mjestima, zakup garaže za jedno vozilo iznosi =200,00 EUR / mjesečno + PDV-e.
Za više informacije kontaktirajte agenta na tel+385 91 466 2233.
Agencijska provizija naplaćuje se u iznosu od jedne mjesečne zakupnine + PDV-e.
  

TIP NEKRETNINE: Ured
DODATNE POVRŠINE: Garaža,Hodnik,Kuhinja,Kupaona
INFRASTRUKTURA: ADSL,Aktivna telefonska linija,IT mreža,Plin,Portafon,Struja,Video portafon
PARKIRNIH MJESTA: 1
DODATNO: Alarm,Asfaltirani prilaz,Centar,Centralni klima uređaj,Ekskluzivan interijer,Miran predio,Namješteno,Ugradbeni ormar,Velike staklene stijene
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV