Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-1650-1
Crozilla ID:
001-457-628
Vrsta oglasa:
Gastronomija
Cijena:
280.000 €
Površina:
210 m2
Sobe:
8
Broj kupaonica:
3
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

LOKACIJA
Restoran je ulični i nalazi se u prizemlju zgrade u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga. Na 5 min hoda od restorana nalaze se mnoge poslovne zgrade s uredima, stambene zgrade, tržniza Kvatrić, banke, trgovine, dvije škole itd. Gotovo ispred objekt nalaze se autobusna i tramvajska stanica prve zone javnog gradskog prijevoza.
 
OPIS
Restoran se sastoji od dvije etaže, prizemene ulične etaže s velikim staklenim izlozima i podrumeske etaže. Ulaz za goste restorana je s ulice, a ulaz za osoblje je zaseban iz stubišta zgrade. Kad se uđe u restoran s ulice, lijevo su stepenice za dolje, a u sredini nalazi se veliki, prostrani šank, a s desne strane i straga su stolovi sa stolicama cijelom dužinom tog desnog i stražnjeg zida. Ima 15 sjedećih mjesta. Na kraju tog prostora su sanitarni čvorovi za goste, ženski i muški.
Na donjoj etaži nalaze se tri velike prostorije sa stolovima i stolicama za jelo, ukupno 70 sjedećih mjesta. S jedne strane dvije prostorije spojene su u jednu veliku prostoriju a s druge strane je jedna velika prostorija također kompletno namještena sa svim inventarom za jelo. Na toj istoj etaži nalazi se i profesionalna kuhinja kompletno opremljena, sva u inoxu koja zadovoljava sve zakonske standarde. Santitarni čvorovi su odvojeni posebno ženski a posebno muški.
Prostoru pripada još i skladište cca 30m2.
Prostor je jako dobro održavan i useljiv je odmah.
Za sve detaljnije informacije molim vas kontaktirajte naš ured 01/466 22 33 da rezervirate svoj termin sastanka.

TIP NEKRETNINE: Restoran
DODATNE POVRŠINE: Garderoba,Hodnik,Kuhinja,Podrum,Skladište,Spremište,Toalet
INFRASTRUKTURA: ADSL,Gradski vodovod,Plin,Telefonska instalacija
DODATNO: Blizina centra,Blizina dućana,Blizina škole,Klima uređaj,Namješteno,Opremljena kuhinja,Velike staklene stijene
DOZVOLE: građevinska, uporabna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

Angelus nekretnine d.o.o.