Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-661-1
Crozilla ID:
001-455-947
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
15.000 €
Cijena/m2:
6,10 €
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

Drežnik grad - u blizini Grabovca, na putu od Zagreba prema Plitvičkim jezerima. Do Nacionalnog parka Plitvička jezera udaljenost 8km. 
Zemljište koje se sastoji od dvije parcele od ukupno 2.460m2, od čega se 730m2 (jedna parcela) nalazi unutar izgrađenog dijela građevinskog područja naselja, a 1.730m2 (druga parcela) je izvan granica građevinskog područja naselja.
Zemljište je udaljeno od glavne ceste 100m, a od Nacionalnog parka Plitvička jezera 8km. Idealno za turizam ili odmor. Sa zemljišta se pruža pogled prema selu i Plješivici.  
Do parcele: struja, gradski vodovod, telefon, asfaltni put. Blizina kanjona rijeke Korane, blizina autokampa, autobusne stanice za međugradski prijevoz. 
Na parceli u građevinskoj zoni može se graditi stambena građevina te uz nju poslovna ili stambeno-poslovna građevina te uz njih gospodarske i pomoćne građevine, koje čine stambenu i gospodarsku cjelinu. 
Stari grad Drežnik na jugu Karlovačke županije u povijesnim se izvorima spominje već u 12. stoljeću. Tijekom 16. stoljeća taj je frankopanski dvorac bio pod stalnom prijetnjom Turaka, a 1592. godine konačno je i pao u njihove ruke. Oslobođen je tek krajem 18. stoljeća. 2015. godine povijest se ponovila i povijesni vidikovac ponovno je u funkciji. Danas se s njegove obnovljene kule pruža prekrasan vidik na krajolik rijeke Korane, a počelo je i korištenje te atrakcije u turističke svrhe.
Agencijska provizija za kupce 2%+pdv.  

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV