Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-1181-1
Crozilla ID:
001-455-906
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.700 €
Sobe:
3
Zemljište:
500 m2
Broj kupaonica:
2
Provizija:
2% + PDV

Opis nekretnine

LOKACIJA - u prekrasnom okruženju rijeke Mrežnice, udaljena svega 10-tak metara od prekrasnih slapova na kojima se u ljetnim mjesecima može kupati i uživati u čarima prirodnog jacuzija. Poriječje rijeke Mrežnice ima jedinstveno klimatsko obilježje pa  je u ljetnim mjesecima temperatura preko dana ista kao na Jadranu, a noći su ugodnih 21-22 stupnja.  Mrežnica je jedna od najčišćih rijeka u Europi, koju u isto vrijeme možete popiti i u njoj plivati. Mir i tišina ovog prekrasnog parka prirode uz stalan šum vodopada.
Selo Donji Zvečaj, svega je 15-tak minuta vožnje udaljeno od pitoresknog grada Karlovca, a 6 minuta od gradića Duge Rese, u kojima možete pronaći banke, poštu, shoping centre, benzinsku pumpu, bolnice, veterinarske ambulante, željezničke i autobusne stanice.
Vila je renovirana prije par godina i u cijelosti odiše profinjenošću i ljupkošću svoje vlasnice.   Vila ima ugrađeni sigurnosni sustav i u cijelosti se nalazi pod zaštitom alarma. U potpunosti je luksuzno opremljena.  Vila ima 200m2 na dvije etaže. Prva etaža sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagavaonom, smočnice, kupaonice, prostora sa zidanim roštiljom pod nadstrešnicom i vanjskog bazena sa sjenicom u sjeni stoljetnih borova. Gornja etaža sastoji se od 3 spavaće sobe i kupaonice sa turskom kupelji i saunom. Kuhinja i kupaonice opremljene su visokokvalitetnim kućanskim aparatima i bijelom tehnikom.
Vila se može koristiti cijele godine, kako ljeti tako i zimi. Ima ugrađeno eletrično grijanje (radijatori) kroz cijelu kuću, te podno grijanje, te kamin na drva.
Sa komfornog balkona koji se proteže cijelom dužinom vile imate prekrasan pogled na rijeku Mrežnicu, a posebno na kaskadu slapova koji se protežu cijelom širinom rijeke. Ovo je mjesto koje se u ljetnim mjesecima  pretvara u omiljeno kupalište vlasnika okolnih vila i kućica za odmor, jer ima uređeno mjesto za ulazak i izlazak iz rijeke, mjesto za skakanje  te prekrasnu livadu  za odmor i sunčanje poslije kupanja.  Pored slapova nalazi se i mali pontonski mol koji  vam može odlično poslužiti za siguran ulazak i izlazak iz kanua, kojim možete krenuti u istraživanje rijeke Mrežnice i njezinih obala.

TIP NEKRETNINE: Vikend kuća
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Ostava,Parking,Vrt
DODATNO: Alarm,Bazen,Hidromasažni tuš,Kamin,Namješteno,Podno grijanje,Pogled na rijeku,Roštilj,Sauna
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 2% + PDV

Dodatne informacije

Tip kuće
villa