Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Angelus-1714-1
Crozilla ID:
001-455-798
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
91 m2
Sobe:
3

Energetski certifikat: B

Opis nekretnine

Sa sjeverne i južne strane se nalazi zeleni pojas sa sportskim terenima, a sa zapadne šuma sa uredjenim putevima pogodnim za vožnju mountain-bikeom i trčanje. Lokacija je odlično povezana sa centrom i južnim dijelovima grada preko Maksimirske ulice i Branimirove.
Nekretnina se sastoji od stambenog dijela, dva parkirna mjesta, privatnog vrta s prostranom terasom.
U neposrednoj blizini objekata nalaze se sportski centar, tenis tereni, teretana, te igralište za djecu. Dječji vrtić, osnovna škola, bolnica, ljekarna, dva dućana, te trgovački centar se nalaze na udaljenosti od manje od 5 minuta vožnje.
Oprema kuće se sastoji od kliznih stijena i prozora od drvo-aluminijske stolarije, "seljačkog poda" (hrastovih parketa dimenzija 180-220 cm x 18 cm) i unutrašnjih vrata, protuprovalnih ulaznih vrata, sistema za podno grijanje, podnih obloga od crnog granita, talijanske keramike, Mitsubishi klima uređaja, Grohe sanitarija, te Yale biometrijskih brava.
Na gornjem katu se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica, te terasa za glavnu spavaću sobu. Prizemna etaža se sastoji od prostora kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, i toaleta. Prostor se može o trošku investitora pregraditi prema Vašim željama. Dnevni boravak ima orjentaciju na jug s direktnim izlazom na veću terasu i vrt.
Nekretnina ima kompletnu urednu dokumentaciju, uključujući: uporabnu dozvolu, građevinsku dozvolu, vlasnički list bez tereta, te energetski certifikat. Kopije su dostupne emailom na upit.
Nekretnina se nalazi na građevinskom zemljištu za stambenu namjenu, sa svih strana okruženom zemljištima za sportsko-rekreacione objekte odnosno te parkom.
Agencijska provizija 2%+PDV.

TIP NEKRETNINE: Kuća u nizu
DODATNE POVRŠINE: Garaža
DOZVOLE: građevinska, lokacijska, uporabna
ENERGETSKI RAZRED: B

Dodatne informacije

Tip kuće
kuća u nizu
Garaža/parking
garaža
Oprema
terasa