Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1381-1
Crozilla ID:
001-450-403
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
45.000 €
Cijena/m2:
375 €
Sobe:
5
Zemljište:
1192 m2
Broj kupaonica:
1

Opis nekretnine

Simpatična samostojeća kuća koja može služiti kao vikendica za odmor ili kao kuća za stalno stanovanje. Tlocrtna površina kuće je 84m², a sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonom, kuhinje i  kupaone. Sa prednje strane kuće nalazi se terasa.
Stubište je unutarnje, vodi u potkrovlje koje se sastoji od manje kupaone i dvije spavaće sobe koje imaju izlaz na balkon s kojeg se pruža lijep pogled na prirodu.
Stolarija na kući je drvena, na podovima su parketi i keramičke pločice.
Od priključaka, kuća ima gradsku vodu, struju i plin. Odvodnja je riješena putem septičke jame. Grijanje je centralno etažno plinsko, radijatori su provedeni po cijeloj kući. Kuća je pokrivena crijepom.
Lokacija: Sveti Ivan Zelina – Hrnjanec. Na pola puta od Sesveta do Sv. Ivana Zeline. Autobusna stanica je udaljena cca 1km, vrtić/škola 2 km, dućani, dom zdravlja/ljekarna 1.5 km.
Kuća ima uredan vlasnički list, moguća je kupovina kreditom banke.
PREPORUKA KLIJENTIMA (COVID-19)
U cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom, sve naše klijente molimo da prilikom razgledavanja nekretnina nose zaštitne maske.
Kako bismo što manje kontaminirali tuđi dom, agent će osigurati dezinfekciju ruku prije ulaska u nekretninu kao i navlake za obuću.
Ponašajmo se odgovorno, poštujmo preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo jer samo zajedno možemo spriječiti širenje zaraze.
Agent:Snježana ČabrajaM: 099 3601 634snjezana.cabraja@domekspert.hr Agencija DOM EKSPERT d.o.o. kao ovlašteni posrednik kod prodajenekretnina vodi brigu o svojim kupcima te im pomaže prilikomrješavanja cjelokupne procedure oko sklapanja kupoprodajnogpredugovora/ugovora, upisa hipoteke banke, uknjižbe pravavlasništva, prijenosa režija i svega ostalog s čim se kupac susrećekada kupuje nekretninu. Pri svakom razgledavanju nekretnine agent ispisuje „NALOG ZA POKAZIVANJE“ u kojem su navedeni: - osnovni podaci o nekretnini - osnovni podaci o potencijalnom kupcu - osnovni podaci o agenciji 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
DOZVOLE: građevinska, uporabna

Dodatne informacije

Oprema
balkon