Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Asnekretnine-4614-4730
Crozilla ID:
001-450-389
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena/m2:
1.075 €
Sobe:
2
Zemljište:
1208 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
1

Opis nekretnine

Gornja Purgarija, 65m2(+lođe+terase), visoka prizemnica, samostojeća kuća izgrađena od hrastovih trupaca.
Kuća se nalazi u miru i zelenilu, u slijepoj ulici. Zadnjih 100 metara ceste kao i parkiralište veličine oko 100m2 asfaltirano je frezanim asfaltom.
U zelenom je pojasu nekoliko stotina metara od Parka prirode Žumberak – Samoborskog gorja.
Zemljište oko kuće je relativno ravno, voćnjak s više vrsta voćaka na kojem je i tuš. Susjedna parcela je također voćnjak, odnosno područje na kojem nije dozvoljena gradnja.
Kuća je udaljena 25 km (25 minuta lagana vožnje) od Arene Zagreb, odlično prometno povezana. U blizini je autobusna linija Samoborček, nekoliko km dalje željeznička stanica, te izlaz na autoput Zagreb-Rijeka (prvi izlaz od Zagreba).
Kuća je u potpunosti završena i namještena, te se kao takva i prodaje. Opremljena je modernim kućanskim aparatima, side by side hladnjakom, ugradbenom pećnicom s pirolizom, staklokeramičkom ugradbenom pločom za kuhanje sa četiri električne zone i dodirnim kontrolama.
Grijanje je izvedeno Vaillant električnim radijatorima koji se mobitelom mogu uključiti i isključiti iz bilo kojeg dijela svijeta.
Ugrađena je i kaljeva peć na drva u kojoj je, umjesto dvije kalje, ugrađeno staklo za ljepši vizualni ugođaj.
U prizemlju je dnevna soba povezana s kuhinjom, kupaona i velika terasa sa zapadne strane uz koju je roštilj. Poseban ulaz je u šupu u kojoj su rotacijska kosilica Husqvarna (Honda motor), Trimer Husquarna 525RX 1,36KS, tačke i ostali alat, sve također uključeno u cijenu.
Na katu je velika spavaća soba i dvije terase. S istočne strane manja, sa zapadne velika zaklonjena od svih vanjskih pogleda. S obje terase pruža se lijep pogled na okućnicu.


ID KOD AGENCIJE: 4614-4730

AS nekretnine d.o.o.
Mob: 091 1276 535
Tel: 051 222 442
E-mail: info@asnekretnine.com
www.asnekretnine.com

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja
Namještaj
namješteno
Oprema
terasa
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola