Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
H384
Crozilla ID:
001-448-705
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
263 m2
Sobe:
6
Zemljište:
796 m2
Broj kupaonica:
5
Broj spavaćih soba:
6
Ukupno katova:
1

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasna kuća s ukupno 4 apartmana na odličnoj lokaciji u Posedarju. Kuća je smještena u prvom redu do mora! Iz dvorišta se izlazi direktno na plažu.

Sa svake etaže pruža se prekrasan pogled na more.

Kuća se nalazi na zemljištu površine 796 m2 i ima ukupno 263 m2 neto korisne površine. Podrum površine 14,25 m2 se sastoji od natkrivenog predprostora i spremišta. U prizemlju površine 127,50 m2 nalazi se jedan studio apartman i dva jednosobna apartmana s djelomično natkrivenim terasama, te kotlovnica i garaža. Prvi kat (potkrovlje) sastoji se od stubišta, hodnika, 2 kupaonice, spavaće sobe s natkrivenom terasom, dvije spavaće sobe s nenatkrivenom terasom, ostava, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak s djelomično natkrivenom terasom.

Nekretnina se prodaje namještena.

Prilazni put do dvorišta je asfaltiran, a u njemu se nalaze 2 parkirna mjesta. Još jedno parkirno mjesto nalazi se u garaži.

Ispred plaže položene su bove za vez broda koje će vlasnik prepustiti na korištenje novom vlasniku.

Kuća je izgrađena 1971. godine, a građena je od cigle. U sklopu renovacije 2011.g. zamijenjeno je krovište i većina prozora, podovi su pokriveni pločicama i parketom, kompletno su renovirane obje kupaonice na katu. 2017.g. nastavljena je renovacija postavljanjem termo fasade od 8 cm. Prozori su PVC i drveni s komarnicima. Svih šest spavaćih soba imaju svoje klima uređaje, isto kao i dnevni boravak na katu. Grijanje je centralno na lož ulje. Kuća ima dimnjak, a komin se nalazi u dvorištu ispred kuće.

S obzirom na izvanrednu lokaciju, raspored i broj apartmana ova je nekretnina vrlo pogodna za turističko iznajmljivanje.

Posedarje je smješteno na obali Novigradskog mora, a izrazito vrlo blizu autocesti, što putovanje u to mjesto čini jednostavnijim i bržim, odakle god dolazili. Dominantni privredni potencijali Posedarja su poljoprivreda i turizam, kao i pogodnosti prometnog položaja. Brojne plaže, šljunčane, pješčane i kamene ga čine zanimljivom turističkom destinacijom, a u centru ćete pronaći sve što vam je potrebno za opuštenu svakodnevicu; trgovine, restorani, cafe barovi, ambulanta, škola itd.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/kuca-h384-posedarje/

Dodatne informacije

Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, balkon, podrum
Izvor grijanja
lož ulje, struja
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Garaža/parking
garaža, parkirališno mjesto
Kvaliteta opreme
prosječno
Tip kuće
samostojeća, ostalo, vikendica
Namještaj
namješteno
Stanje nekretnine
uredno
Vrsta grijanja
centralno grijanje
EMPORIA d.o.o.