Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
H384
Crozilla ID:
001-448-705
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
263 m2
Sobe:
6
Zemljište:
796 m2
Broj kupaonica:
5
Broj spavaćih soba:
6
Ukupno katova:
1

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasna kuća s ukupno 4 apartmana na odličnoj lokaciji u Posedarju. Kuća je smještena u prvom redu do mora! Iz dvorišta se izlazi direktno na plažu.

Sa svake etaže pruža se prekrasan pogled na more.

Kuća se nalazi na zemljištu površine 796 m2 i ima ukupno 263 m2 neto korisne površine. Podrum površine 14,25 m2 se sastoji od natkrivenog predprostora i spremišta. U prizemlju površine 127,50 m2 nalazi se jedan studio apartman i dva jednosobna apartmana s djelomično natkrivenim terasama, te kotlovnica i garaža. Prvi kat (potkrovlje) sastoji se od stubišta, hodnika, 2 kupaonice, spavaće sobe s natkrivenom terasom, dvije spavaće sobe s nenatkrivenom terasom, ostava, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak s djelomično natkrivenom terasom.

Nekretnina se prodaje namještena.

Prilazni put do dvorišta je asfaltiran, a u njemu se nalaze 2 parkirna mjesta. Još jedno parkirno mjesto nalazi se u garaži.

Ispred plaže položene su bove za vez broda koje će vlasnik prepustiti na korištenje novom vlasniku.

Kuća je izgrađena 1971. godine, a građena je od cigle. U sklopu renovacije 2011.g. zamijenjeno je krovište i većina prozora, podovi su pokriveni pločicama i parketom, kompletno su renovirane obje kupaonice na katu. 2017.g. nastavljena je renovacija postavljanjem termo fasade od 8 cm. Prozori su PVC i drveni s komarnicima. Svih šest spavaćih soba imaju svoje klima uređaje, isto kao i dnevni boravak na katu. Grijanje je centralno na lož ulje. Kuća ima dimnjak, a komin se nalazi u dvorištu ispred kuće.

S obzirom na izvanrednu lokaciju, raspored i broj apartmana ova je nekretnina vrlo pogodna za turističko iznajmljivanje.

Posedarje je smješteno na obali Novigradskog mora, a izrazito vrlo blizu autocesti, što putovanje u to mjesto čini jednostavnijim i bržim, odakle god dolazili. Dominantni privredni potencijali Posedarja su poljoprivreda i turizam, kao i pogodnosti prometnog položaja. Brojne plaže, šljunčane, pješčane i kamene ga čine zanimljivom turističkom destinacijom, a u centru ćete pronaći sve što vam je potrebno za opuštenu svakodnevicu; trgovine, restorani, cafe barovi, ambulanta, škola itd.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/kuca-h384-posedarje/

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
centralno grijanje
Oprema
okućnica/vrt, klima uređaj, balkon, podrum
Stanje nekretnine
uredno
Garaža/parking
garaža, parkirališno mjesto
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Kvaliteta opreme
prosječno
Izvor grijanja
lož ulje, struja
Namještaj
namješteno
Tip kuće
samostojeća, ostalo, vikendica

Kontakt

EMPORIA d.o.o.

Ulica Sv. Vinka Paulskog 32, 23000 Zadar

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika

EMPORIA d.o.o.