Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
No-064
Crozilla ID:
001-435-322
Vrsta oglasa:
Lokali
Cijena:
732.711 €
Cijena/m2:
2.261 €
Površina:
324,01 m2
Godina izgradnje:
2010

Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

Predmetna nekretnina je sportsko-rekreacijski centar u Vinkovcima. U sklopu objekta se nalaze i dva sportska malonogometna terena (bez opreme). Uz izgrađene objekte nalazi se i zemljište površine 1.994 m2 namjene za sport i rekreaciju, te 6.820 m2 dvorišta i 609 m2 parkirališta. Bruto površina izvedenih objekata iznosi 444 m2.
U objektu se nalaze svlačionice sa tuševima, sanitarni čvorovi, uredske prostorije kluba, te ugostiteljski lokal. Predmetna nekretnina prodaje se slobodna od pokretnina.
Objekt trenutno nije u funkciji.

Ostalo

Cijena nekretnine iznosi 5.439.000 kn, iskazano u € kako je navedeno u oglasu prema srednjem tečaju HNB-a na dan postavljanja oglasa.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.

Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl..

Prodaja se vrši prema načelu ''viđeno-kupljeno'' što isključuje naknadne prigovore kupca.

Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.

Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija stjecanja i raspolaganja imovinom, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Dodatne informacije

Vrsta objekta
ostalo, caffe bar
Dostava
preko glavnog ulaza, preko stražnjeg ulaza, parking za dostavu
Oprema
alarm
Kvaliteta opreme
prosječno
Stanje nekretnine
uredno
Lokacija
poslovna zgrada, samostojeći objekt
Dodaci
sanitarni čvor, skladišni prostor, parking
Hrvatska banka za obnovu i razvitak - HBOR Zagreb