Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-400
Crozilla ID:
001-431-739
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
180 m2
Sobe:
5
Zemljište:
3947 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2004

Opis nekretnine

RIJETKOST NA TRŽIŠTU!
Kuća je smještena u Rukavcu, na samo 10-tak minute vožnje do centra Opatije ili 20-tak minuta do centra Rijeke. Idealna je za obitelji sa djecom jer prostranstvo uređenih zelenih površina jamči bezbrižnu igru za djecu daleko od gradske gužve i prometa.
U prizemlju dominira veliki dnevni boravak spojen sa blagovaonicom. Vatra iz peći grije cijeli taj prostor premda je grijanje osigurano na nekoliko načina (centralno na drva / struju a provedene su instalacije i za plinsko grijanje). U prizemlju se nalazi i gostinski apartman sa svojim odvojenim ulazom i svim potrebnim sadržajima. Također, u prizemlju je uređena prostorija koja je u stvari zatvoreni zimski vrt, trenutno korišten kao oaza za dječiije igre a u stvari predstavlja predprostor iz kojega se također može direktno ući u dnevni boravak.
Drvenim stubama penjemo se u spavaći prostor gdje imamo 2 dječije spavaće sobe i zajedničkom kupaonicom a tu je i master bedroom sa svojim balkonom i kupaonicom gdje je instalirano podno grijanje.
U garažu se može i direktno iz stambenog dijela ili vanjskim automatskim vratima. Tu je smještena i kotlovnica za centralno kao i priručna radionica sa svim potrebnim alatima za održavanje uredne okućnice.
Za hedoniste u jednom dijelu kuće imamo i jednu konobu prigodnu za razne proslave i druženja.
Kuću okružuje nekoliko uređenih livada a na terenu su i stabla maruna, orasi i druge autohtone sorte stabala.
Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama

ID KOD AGENCIJE: 400

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
centralno grijanje
Gradnja
novogradnja
Oprema
klima uređaj, terasa
Izvor grijanja
struja
Dokumentacija/dozvole
građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Garaža/parking
garaža