Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-k7034
Crozilla ID:
001-420-648
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
430 m2
Zemljište:
596 m2
Broj kupaonica:
9
Godina izgradnje:
1980

Opis nekretnine

Unosan apartmanski objekt sa 6 jedinica, Crikvenica, 430 m2 korisne površine
Ovaj kvalitetno građen apartmanski objekt nalazi se u Crikvenici ispod magistrale u širokoj i slijepoj ulici gdje prometuju samo korisnici te ulice. Objekt se u 2000. godini cjelokupno renovirao ( zidovi, fasada, instalacije, struja, prozori i ostalo), a pažljivo se svake godine održava kako bi se zavidi rezultati poslovanja mogli nastaviti.
Sastoji se od prizemlja, 2 kata i potkrovlja u kojima su 6 smještajnih jedinica od kojih su 3 četverosobna, 1 jednosoban te 2 garsonijere. Svaka jedinica je kompletno namještena, klimatizirana, opremljena za turizam, profesionalni SAT-TV sistem i s terasom/balkonom s usmjerenim i otvorenim pogledom prema moru.
Objekt uspješno posluje već mnogo godina sa sveukupno 20 ležajeva, a prednosti i veći investicijski potencijal daje mogućnost proširenja do 31 ležaj.
Dodatno u prizemlju možete pronaći garažu, a velike skladišne prostore u prizemlji u potkrovlju koji su potrebni za sve opremu potrebnu za turizam. Dodatan parking moguć je ispred garaže i ispred samog objekta. Okućnicu krasi kultiviran vrt, ljetna kuhinja te velika terasa s kamenim roštiljem.
*Ovaj apartmanski objekt napravljen i dizajniran za turizam, s mnogo detalja osmišljenim kako bi gosti bili zadovoljni u apartmanima te potpuno kvalitetno opremljeni i namješteni za nastavljanje uhodanog posla. U cijenu je uključen kompletan sadržaj kuće, osim opreme i namještaja stana u prizemlju.*
Sama kuća udaljena je 10 minuta pješke do centra grada kao i do plaže.
Crikvenica je mjesto koje je već 130 godina u turizmu, prepuna sadržaja te lijepih dugih šljunčanih i pješčanih plaža. Povoljna mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima dodatna su pogodnost. Zbog odlične lokacije možete brzo doći i do ostalih popularnih mjesta poput Rijeke, Opatije,otoka Krka, Dramlja, i Selca, dok su Zagreb i Slovenija na manje od 2h udaljenosti.

Dodatne informacije

Oprema
terasa
Opereta d.o.o.