Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
B125
Crozilla ID:
001-412-251
Vrsta oglasa:
Gastronomija
Cijena:
499.000 €
Cijena/m2:
3.261 €
Površina:
153 m2

Opis nekretnine

Prodaje se prekrasna kamena zgrada s uhodanom konobom, odnosno restoranom u centru Biograda na Moru. Konoba se nalazi na frekventnoj lokaciji, posluje vrlo dobro, a objekt izgrađen u tradicionalnom dalmatinskom stilu od kamena s drvenim prozorima i škurama i prikladnim dekorom privlači brojne goste.

Objekt raspolaže sa 153 m2 neto korisne površine, a izgrađen je na zemljištu od 162 m2, od obale je udaljen svega 130 m, a nalazi se u samom centru grada.

Objekt nudi dosta prostora za stolove i goste na terasama i u dvorištu!

Zgrada se sastoji od prizemlja, 1. i 2. kata. U prizemlju se nalazi konoba, šank, prostorija za osoblje i 2 WC-a (muški i ženski). Na katu se nalaze kuhinja, skladište, WC za osoblje. Drugi kat se trenutno koristi kao skladište iako postoji projekt i građevinska dozvola za uređenje dvaju apartmana.

Velika većina postojećeg namještaja i opreme je uključena u cijenu. Detalji po dogovoru!

Zgrada je spojena na kompletnu infrastrukturu. Zidovi su kameni i širine 60 cm, ojačani prilikom renovacije 2017. godine. Tada su stavljene nove instalacije struje i vode, postavljene pločice na podovima. Konoba je opremljena klima uređajem, a na katu su napravljene pripreme za postavljanje još dva klima uređaja.

Ostalo

https://www.emporia-nekretnine.com/property/poslovni-prostor-b125-biograd-na-moru/

Dodatne informacije

Vrsta objekta
restoran, Gostiona
Stanje nekretnine
uredno
Oprema
klima uređaj, terasa
Kvaliteta opreme
prosječno
Lokacija
stambeno-poslovna zgrada
Namještaj
namješteno
EMPORIA d.o.o.