Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-109494
Crozilla ID:
001-412-195
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
620.000 €
Cijena/m2:
2.925 €
Sobe:
5
Zemljište:
454 m2
Broj kupaonica:
4
Broj spavaćih soba:
4

Opis nekretnine

Nedaleko od malog istarskog gradića Vodnjana s prekrasnim pogledom na more smjestila se novosagrađena villa trendovskog dizajna i vrlo funkcionalnog rasporeda.
Vila je modernog dizajna, ali sa klasičnom kombinacijom kamena i drva sa vanjske strane te modernog uređenja iznutra.
Kuća se sastoji od kuhinje sa velikim dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i kupatilom u prizemlju te prostorijom u suterenu koja se koristi kao igraonica,
ali može se ugraditi i sauna za koju je obavljena pripremna faza. Na katu se nalaze 2 spavaće sobe sa kupatilom i velika terasa sa predivnim pogledom prema Fažani i Brijunima.
Okućnica, koja ima i bazen od 26,5 m2 uređen je u istarskom ugođaju - kameni zid, zeleni travnjak, masline i drugo mediteransko zeleno grmlje i bilje.
Tu je naravno i vanjska kuhinja sa roštiljom i uređenim prostorom za objede na zraku. Postoji mogućnost kupnje dodatnih 500 m2 građevinskog zemljišta ispred kuće.
Samo jedna od mnoštvo prednosti koji pruža ova nekretnina svom budućem vlasniku je blizina svih sadržaja potrebnih za miran i nesmetan obiteljski život. Isto tako blizina mora, prekrasna priroda koja okružuje villu idealna je prilika za iznajmljivanje iste u turističke svrhe.


Vodnjan je prepoznatljiv istarski dragulj kada su u pitanju vrhunski gastronomski doživljaji. No, s razlogom se ponosi i svojim umješno renoviranih starim kamenim kućama. Vile u Vodnjanu obogaćene su dodatnim sadržajima kao što su bazeni i maštovito uređene okućnice te stoga jamče kvalitetan odmor. Najam vila u Vodnjanu postaje sve popularniji način opuštanja tijekom posjeta ovim krajevima. Uživajte u svim blagodatima plodova zemlje crvenice te u našim vilama proživite nezaboravne trenutke.

ID KOD AGENCIJE: 859

DUX Rijeka
Mob: +385 91 270 3979
Tel: +385 51 518 174
E-mail: info@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Oprema
bazen, terasa
Tip kuće
villa