Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-109497
Crozilla ID:
001-412-194
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
670.000 €
Cijena/m2:
2.851 €
Sobe:
4
Zemljište:
535 m2
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
3

Opis nekretnine

Nedaleko od malog istarskog gradića Vodnjana s prekrasnim pogledom na more smjestila se novosagrađena villa trendovskog dizajna i vrlo funkcionalnog rasporeda.
Vila je modernog dizajna, ali sa klasičnom kombinacijom kamena i drva sa vanjske strane te modernog uređenja iznutra.
Kuća se sastoji od kuhinje sa velikim dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i 2 kupatila u prizemlju te prostorijom u suterenu koja se koristi kao igraonica,
ali može se ugraditi i sauna za koju je obavljena pripremna faza. Na katu se nalazi velika spavaća soba sa kupatilom i velika terasa sa predivnim pogledom prema Fažani i Brijunima.
Okućnica, koja ima i bazen od 26,5 m2 uređen je u istarskom ugođaju - kameni zid, zeleni travnjak, masline i drugo mediteransko zeleno grmlje i bilje.
Tu je naravno i vanjska kuhinja sa roštiljom i uređenim prostorom za objede na zraku. Postoji mogućnost kupnje dodatnih 500 m2 građevinskog zemljišta ispred kuće.


Vodnjan je prepoznatljiv istarski dragulj kada su u pitanju vrhunski gastronomski doživljaji. No, s razlogom se ponosi i svojim umješno renoviranih starim kamenim kućama. Vile u Vodnjanu obogaćene su dodatnim sadržajima kao što su bazeni i maštovito uređene okućnice te stoga jamče kvalitetan odmor. Najam vila u Vodnjanu postaje sve popularniji način opuštanja tijekom posjeta ovim krajevima. Uživajte u svim blagodatima plodova zemlje crvenice te u našim vilama proživite nezaboravne trenutke.

ID KOD AGENCIJE: 860

DUX Rijeka
Mob: +385 91 270 3979
Tel: +385 51 518 174
E-mail: info@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Tip kuće
villa
Oprema
bazen, terasa