Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
opereta-k6956
Crozilla ID:
001-410-359
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
434 m2
Zemljište:
514 m2
Broj kupaonica:
7
Godina izgradnje:
1999

Opis nekretnine

Kuća s 5 stambenih jedinica i uhodanim turističkim poslom, 434 BRUTO, 405 NETO m2, 514 m2 parcela, Pula.
Ovaj kvalitetni objekt smješten je mirnom naselju Busoler na istočnoj strani Pule. Kuća se proteže na 3 etaže i sastoji se od 2 jednosobna apartmana, 2 garsonijere, stana preko cijele etaže te podrumskog prostora prenamijenjenog u prostoriju za odmor i druženje s biljarom. Ograđena, uređena i održavana okućnica sastoji se od prostora za ljetna druženja, kamenog roštilja, dvorišnog prostora za parking te zatvorene garaže s prostorom za 2 automobila.
Kuća je u potpunosti opremljena, namještana i klimatizirana te se tako i prodaje. Provedena je prva faza grijanja, a dodatno postoje i dva dimnjaka.
Cijeli objekt je kvalitetno izgrađen što se prikazuje i energetskim certifikatom B. Svake godine se ulaže u kuću kako bi se kvalitetno očuvala pa su se tako nedavno promijenile cijevi, a nakon turističke sezone se po potrebi prefarbaju zidovi.
Objekt je u vrhunskom i uspješnom dugogodišnjem turizmu, sa zadovoljnim gostima što dokazuje i ocjena 9,8 na Booking.com.
Ova nekretnina je vrlo interesantna investicija, s velikim prostranim terasma, koja osim u turističkom smjeru može biti i odlična za dom za starije osobe pošto mikro lokacija pruža mir i zelenilo, dok je sami centar udaljen 7 min autom.

Prošetajte se virtualno kroz kuću: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBZ0-9R9U/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Opereta d.o.o.

Božidara Magovca 63, 10 000 Zagreb

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika