Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-383
Crozilla ID:
001-406-584
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
800.000 €
Cijena/m2:
1.280 €
Sobe:
13
Broj kupaonica:
13
Godina izgradnje:
2019

Opis nekretnine

U prodaji imamo započetu gradnju objekta, odnosno mini boutique hotela u samom centru Crikvenice udaljenom 2 minute do gradske plaže i gradske tržnice, koji ima direktan pristup vozilom. U projektu su predviđeni fleksibilni nacrti, tako da postoji više mogućnosti korištenja objekta čiji je planiran završetak gradnje kraj 2019. godine.
Dozvola je dobivena na kuću sa 4 stambene jedinice, ali i vile od 625 m2 ili manji gradski aparthotel do 13 dvokrevetnih soba, svaka sa kupaonicom ili 6 dvosobnih i
2 jednosobna apartmana, ili po želji korisnika.
Objekt se sastoji od prizemlja i 4 kata.
U prizemlju se nalaze recepcija, lobby bar sa kaminom, restoran, fitness, bazen veličine 30 m2, parkirna mjesta za dva vozila ili garaža sa 6 parkirnih mjesta, terasa i lift.
Na 1. katu se nalaze lift, bar terasa nad bazenom, 5 dvokrevetnih soba sa kupaonicom ili 2 dvosobna i 1 jednosoban apartman, balkon, ukupne površine 136 m2.
2. kat se sastoji od lifta, 5 dvokrevetnih soba sa kupaonicom ili 2 dvosobna i 1 jednosoban apartman, balkon, ukupne površine 119 m2.
Na 3. katu se nalaze lift, 4 dvokrevetne sobe sa kupaonom ili 2 dvosobna apartmana, balkon, ukupne površine 108 m2.
Na 4. katu se nalazi bar-terasa ukupne površine 85 m2. Sveukupna površina svih etaža iznosi 625 m2.
Objekt se prodaje u roh bau fazi za 800.000 eura u koju je uključena izgradnja još jedne etaže sa terasom, stepenište, instalacije, završetak fasade sa stolarijom te okoliš
ili se prodaje završen po sistemu ključ u ruke po cijeni 1.800.000 eur.
Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama

ID KOD AGENCIJE: 383

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Vrsta grijanja
centralno grijanje
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Gradnja
novogradnja
Oprema
klima uređaj, bazen, terasa
Izvor grijanja
plin, struja