Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PBZnekretnine-3245-1
Crozilla ID:
001-405-107
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
593.700 €
Cijena/m2:
1.200 €
Površina:
494,75 m2

Energetski certifikat: C

Opis nekretnine

POSLOVNI PROSTOR ZAGREB-BUZIN : Poslovni prostor uredske namjene nalazi se u POSLOVNOM CENTRU BUZIN , u prizemlju objekta . Površina prostora IZNOSI 494,75 m2 . U objekt se pristupa kroz centralni ulaz , a u poslovni prostor komunikacija se ostvaruje unutarnjim stubištem u prizemlje . Opis lokacije : Poslovni centar Buzin ukupne površine cca. 30.000 m² nalazi se u južnom dijelu Zagreba odmah uz glavnu prometnicu koja povezuje centar Zagreba i zračnu luku Pleso, u blizini je i autocesta koja povezuje Zagreb s ostalim dijelovima Europe. U Poslovnom centru posluju poznate svjetske tvrtke kao što su: Peugeot Hrvatska, Natuzzi, Otvoreni radio, Zagrebački radio,, Microlab, G3 Spirits, Ericsson Nikola Tesla d.d., MEP, i ostale ne manje važne tvrtke. Kao prednost treba spomenuti i velik broj parkirališnih mjesta (cca. 500) koja smo osigurali za naše korisnike te podzemna garaža sa 100 parkirališnih mjesta.
Poslovni prostor sastoji se od: ulaznog prostora-hodnika, dvorana za prezentacije,uredskih prostorija, mini kuhinje, garderobe, server sobe.
Poslovni prostor zbog svoga položaja u prizemlju poslovnog objekta može se koristiti kao izložbeni,prodajni ili uredski prostor.
Opis prostora : - visina prostora: svijetla (korisna) visina prostora (od gotovog poda do spuštenog stropa) je 295 cm rasvjeta: jedinice rasvjete ugrađene su u strop - instalacije: izveden je razvod električkih instalacija po prostoru i kabliranje za instalaciju telefona ( strujne, telekomunikacijske utičnice u uredima) - grijanje: etažno radijatorsko grijanje (ogrijevni medij za potrebe radijatorskog grijanja i pripremu tople potrošne vode je lož ulje) - hlađenje: ventilokonvektorima - ventilacija: uredske prostorije imaju mogućnost prirodne ventilacije (prozori na vanjskim zidovima) - dovod i odvod vode: u kuhinji i toaletu izveden je dovod vode i odvodnja Parkiralište ispred objekta , mogućnost zakupa PM - 200 KUNA / 1 PM /mjesečno.
CIJENA 1200 Eura/m2. 

TIP NEKRETNINE: Poslovna zgrada
DODATNE POVRŠINE: Balkon,Parking
INFRASTRUKTURA: Aktivna telefonska linija,IT mreža,Struja,Telefonska instalacija
DODATNO: Alarm,Klima uređaj
DOZVOLE: građevinska, lokacijska, uporabna
ENERGETSKI RAZRED: C

PBZ Nekretnine d.o.o.