Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dogma-XML-4002-49465
Crozilla ID:
001-395-391
Vrsta oglasa:
Kuće najam
Cijena:
na upit
Stambena površina:
240 m2
Sobe:
6
Broj kupaonica:
3
Broj spavaćih soba:
3

Opis nekretnine

Gradić kamenom popločanim uskim ulicama, iznad kojih se dižu stare zgrade spojene voltama, čuva mnoge priče. Bale su smještene na zapadnom priobalju Istre, na brežuljku imenom Mon Perin, od čije duge netaknute obale ih dijele stabla maslina, vinogradi i mediteranska makija. Stara jezgra gradića je zakonom zaštićena zbog povijesne i arhitektonske vrijednosti sakralnih objekata.

Ova posebna kamena kuća smještena je u jezgri starog istarskog grada Bale, nedaleko Rovinja. Kuća je vrlo atraktivno dizajnirana sa puno suvremenih arhitektonskih rješenja koju je čine zbilja posebnim okruženjem za život ili odmor. Sastoji se od prizemlja, dva kata te potkrovlja. Ova jedinstvena nekretnina u prizemlju sadrži prostranu, moderno opremljenu kuhinju s blagovaonom, dnevni boravak, te WC. Na katu se nalazi još jedna manja kuhinja s blagovaonom, dnevni boravak te tri spavaće sobe svaka sa svojom kupaonom koja potencijalnom kupcu pruža apsolutnu privatnost. Jedna od kupaona sadrži i jacuzzi u kojem kupci mogu uživati u slobodnom vremenu.

Sve linije, vertikalne i horizontalne, rasprostranjene su diljem dizajna ove prekrasne kamene kuće, putem drvenih parketa, intrigantnih detalja i brilijantnih komada rasvjete.

Kuću je moguće iznajmiti u razdoblju od listopada do lipnja. U navedenu cijenu nisu uključene režije.

ID KOD AGENCIJE: N91

Lorena Kogej - Dogma Istra
Agent s licencom
Mob: 091/7387-200
Tel: +385 52 639 276
E-mail: lorena.kogej@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com

Dodatne informacije

Izvor grijanja
struja

Kontakt

Dogma nekretnine d.o.o.

Fiorella la Guardia 6, 51 000 Rijeka

Licencirana agencija za nekretnine

Provjeri u registru posrednika