Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
PREMIUMOPATIJA-371
Crozilla ID:
001-393-538
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
620.000 €
Cijena/m2:
2.925 €
Sobe:
5
Zemljište:
463 m2
Broj kupaonica:
2
Broj spavaćih soba:
4
Godina izgradnje:
2008

Opis nekretnine

Na prodaju je prelijepa moderna vila sa svim potrebnim sadržajima te sa pogledom na more i zelenilo u novijem i mirnom dijelu Vodnjana.
Vila je modernog dizajna, ali sa klasičnom kombinacijom kamena i drva sa vanjske strane te modernog uređenja iznutra.
Kuća se sastoji od kuhinje sa velikim dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i kupatilo u prizemlju te prostorijom u suterenu koja se koristi kao igraonica,
ali može se ugraditi i sauna za koju je obavljena pripremna faza. Na katu se nalaze 2 spavaće sobe sa kupatilom i velika terasa sa predivnim pogledom prema Fažani i Brijunima.
Okućnica, koja ima i bazen od 26,5 m2 uređen je u istarskom ugođaju - kameni zid, zeleni travnjak, masline i drugo mediteransko zeleno grmlje i bilje.
Tu je naravno i vanjska kuhinja sa roštiljom i uređenim prostorom za objede na zraku. Postoji mogućnost kupnje dodatnih 500 m2 građevinskog zemljišta ispred kuće.
Ova vila ima sve ono što je potrebno za iznimno kvalitetan odmor na izvrsnoj lokaciji te bi trebala biti interesantna svima koji traže karakternu i noviju nekretninu u blizini mora. Potencijal zarade od iznajmljivanja u turističkoj sezoni može doseći između 30.000 i 40.000 eura brutto za 20-ak tjedana popunjenosti.
Opće napomene:
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencija PREMIUM NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:
- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMCA i od NAJMODAVCA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu
Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac je obavezan potpisati Ugovor o posredovanju
Više o uvjetima posredovanja možete naći na našoj web stranici www.premium-nekretnine.hr/o-nama/opci-uvjeti-poslovanja-u-prometu-nekretninama

ID KOD AGENCIJE: 371

Samir-Sven Raković, mag. oec.
Voditelj ureda i vlasnik obrta
Mob: +385 98 215 367
Tel: +385 51 271 600
E-mail: ssrakovic@premium-nekretnine.hr
www.premium-nekretnine.hr

Dodatne informacije

Gradnja
novogradnja
Vrsta grijanja
centralno grijanje
Dokumentacija/dozvole
lokacijska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list, uporabna dozvola
Garaža/parking
garaža
Oprema
klima uređaj, bazen, terasa, podrum
Tip kuće
villa
Namještaj
namješteno
Izvor grijanja
plin, struja