Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
RealEstatePanorama-1510
Crozilla ID:
001-388-170
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
184 m2
Sobe:
4
Zemljište:
1041 m2
Broj kupaonica:
4
Kat:
1
Godina izgradnje:
2016

Opis nekretnine

Ova predivna nova moderna vila smještena je na osami u malom mjestu u blizini srednjovjekovnog gradića Barbana.
Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, wellnessa, toaleta, spremišta i kotlovnice.
Namještena je pomno odabranim namještajem usklađenim s podnim oblogama, bojama na zidovima, rasvjetom i opremom. Unutarnja stolarija je ručno rađena, drvena, a kupaonice moderne u svijetlim, bež tonovima. U wellnessu se nalazi sauna, jacuzzi, te sprave za fitness. Sve prostorije imaju zasebnu klimu za grijanje i hlađenje, sve kupaonice i wellness podno grijanje, a u dnevnom boravku je i kamin na drva. U kotlovnici se nalazi centralni bojler za grijanje vode u cijeloj kući. Uz to, kuća ima instalirani alarmni sustav, video nadzor, te instalaciju za solarno grijanje.
Iz svih prostorija se izlazi u njene vanjske djelove, tako da se iz dnevnog dijela izlazi na veliku natkrivenu velike terasu u širini cijele kuće, iz kuhinje na terasu za ručavanje sa ljetnom kuhinjom, a iz soba na terasu sa stražnje strane kuće idealnu za ispijanje jutarnje kave u hladovini. Uz to kuća ima još jedan izlaz u dvorište, te 1 kroz kotlovnicu tako da je komunikacija moguća sa svih strana što objedinjuje kuću i okućnicu u jednu veliku cjelinu.
Okućnica je ograđena, u središnjem dijelu dominira bazen površine 32m2 sa sunčalištem. U dvorištu se nalazi i dječje igralište, parkiralište, zaseban mali objekt kao prostorija za razonodu, a posvuda ima i mjesta u okruženju za sjedenje i odmaranje na otvorenom. Sve zazelenjenje površine imaju navodnjavanje.
Projekt potpisuje renomirana arhitektonska kuća, što je uz pomno odabranu opremu čini estetski skladnom cjelinom.
Uz to je ovo i odlična poslovna prilika budući da je prosječna popunjenost kuće od iznajmljivanja 5 mjeseci i s netto godišnjim prihodom koji je isplaćuje za manje od 10 godina.

Dodatne informacije

Oprema
bazen
Tip kuće
villa