Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
obzor-Z-613
Crozilla ID:
001-365-447
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
120.000 €
Cijena/m2:
1.441 €
Stambena površina:
83,27 m2
Sobe:
4
Zemljište:
7,66 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
3
Kat:
1
Godina izgradnje:
2006

Opis nekretnine

Prodaje se dvoetažan-četverosoban apartman u manjoj stambenoj zgradi.
Zgrada je građena 2006 god. a potpuna adaptacija 2019 godine .
Odlična lokacija, neposredna blizina plaže, trgovine, ugostiteljski objekti, pošta, škola, crkva ... i ostali društveni sadržaji.
Apartman se sastoji od kata i visokog potkrovlja. Kat se sastoji od kuhinje s blagavaonom, spavaće sobe, toaleta, hodnika, natkrivenog ulaza i stubišta, te terase s otvorenim pogledom na more. Sveukupna površina kata iznosi 42,70m2.
Visoko potkrovlje se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupatila s toaletom i terase.
Sveukupna površina visokog potkrovlja iznosi 40,57m2.
Također apartmanu pripada i spremište.
Sveukupna površina dvoetažnog apartmana iznosi 83,27 m2.
Vlasništvo1/1-nema hipoteka , useljivo odmah, kupac ne plaća porez na promet.
Sve dodatne informacije na upit.
Privlaka (Zadarska županija) je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla (7 km dužine i 4 km širine) koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Nina je udaljena 2 km, a od Zadra je udaljena 18 km. Odlikuje se blagom mediteranskom klimom s 2.540 sunčanih sati godišnje.
Plitko priobalno more, obilje pitke vode o čemu i danas svjedoče brojni bunari razasuti po mjestu te obradiva pjeskovita površina, razlog su ranog naseljavanja čovjeka od neolitika kontinuirano do danas. O tome govore i bogati arheološki nalazi te ostaci sakralnih objekata.
Danas je Privlaka turističko mjesto, prije svega zahvaljujući brojnim pješčanim uvalama (na nekim mjestima i s ljekovitim blatom).
Mjesto je još poznato po sabunjarima, ljudima koji su mukotrpnim vađenjem pijeska iz mora postali nadaleko poznati te nakon 2. svjetskog rata izgradili bijeli grad Zadar udaljen samo 15 minuta vožnje. Sabunjari su ostavili dubok trag u životu privlačkog čovjeka, te je po njima nogometni klub u Privlaci dobio naziv "Sabunjar". Svojim drvenim brodovima (trabakulima, bracerima i leutima) su razvozili pjesak uzduž cijele hrvatske obale.
Temperatura jadranskog mora kod Privlake kreće se od 22 i 25 °C ljeti i 5 do 15 °C zimi. Prozirnost i modrina daleko su veće od drugih mora, te prozirnost iznosi i do 56 metara. Salinitet iznosi 38‰, što je više od svjetskog prosjeka.
Privlaka je poznato surfersko mjesto. Sabunike su, pored Bola na Braču najpoznatija surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita, što Privlaku čini još atratkivnijim turističkim odredištem za sve one koje se žele baviti aktivnim turizmom i vodenim sportovima.

Šifra objekta: Z-613

Energetska klasa: pending

Kontakt: Ante, obzor.nekretnine@gmail.com, +385 98 978 0588
Kontakt: Stoja Zurak, obzor.nekretnine@gmail.com, +385 98 921 8311

Dodatne informacije

Tip stana
potkrovlje, apartman