Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Opatija123-340-Z1568
Crozilla ID:
001-363-386
Vrsta oglasa:
Građevinska zemljišta
Cijena:
200.000 €
Cijena/m2:
87 €

Opis nekretnine

Rijeka - Banderovo, građevinsko zemljište kompletno južne orijentacije s otvorenim pogledom na more, asfaltiranim prilazom, struja i voda do samog terena.
Nalazi se u građevinskom području naselja namjene " Javna i društvena namjena (D) " gdje se planiraju nove građevine za obavljanje: športsko-rekreacijske djelatnosti, zdravstvene, vjerske, upravne, kulturne, pravosudne, socijalne, predškolske i sl.


ID KOD AGENCIJE: 340-Z1568

Rajka Šegota
Licencirani agent
Mob: +385(0)92 16 80 143
Tel: +385(0)51 27 74 01
E-mail: rajka@opatijanekretnine.info
www.opatijanekretnine.hr

Specijalna ponuda do 30.09.2020.!

Kupcima naših nekretnina poklanjamo policu osiguranja imovine na prvi rizik.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija OPATIJA NEKRETNINE kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninuPri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije