Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
SimicDom-1683-1
Crozilla ID:
001-357-402
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Cijena:
450.000 €
Cijena/m2:
2.446 €
Sobe:
5

Opis nekretnine

Posredujemo u prodaji moderne samostojeće kuće na lijepoj lokaciji sa predivnim panoramskim pogledom na okolicu Rogoznice i more. Okružena prostranom i uređenom okućnicom kuća je idealna kako za življenje tako i bavljenje turizmom. Zbog svoje privatne lokacije odlična je za opuštanje i odmor. U kući se nalazi mnoštvo prozora smještenih na jugo-zapad te je izrazito osvijetljena kroz cijeli dan. Kuća se sastoji od suterenskog dijela i prizemlja. Suteren se sastoji od dvosobnog apartmana površine 67.01 m2 i pripadajuće terase 5.67 m2. Suterenski dio sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, ostave i kupaonice. Prizemlje se sastoji od tri apartmana od kojih je jedan studio apartman (21.14 m2), drugi je jednosoban (40.57 m2) i treći je dvosoban (55.20 m2). Kuća je cijela uređena, opremljena i klimatizirana. U dvorištu postoji mogućnost parkiranja pet automobila. Vlasništvo uredno.
Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama.
Središte se Rogoznice nalazi na poluotoku gdje su se uglavnom zadržale stare kamene kuće, što rogozničkoj rivi daje autentičnu mediteransku atmosferu. Veći dio otoka prekriven je borovom šumom te je idealan za šetnju i ostale vrste rekreacija.
Mnogobrojne plaže u Rogoznici pružaju mogućnost odabira pa i oni najzahtjevniji mogu naći svoj kutak. Rogoznica raspolaže dovoljnim brojem restorana, koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta, a posebno ljubitelja ribljih specijaliteta. Turizam u Rogoznici ima veoma dugu tradiciju postojanja još od 1870. godine.
Svojim položajem Rogoznica predstavlja savršenu lokaciju, odličnu ishodišnu točku za sve izlete u užoj i široj okolici (boraveći u Rogoznici možete raditi dnevne izlete do svih najpopularnijih odredišta, čak i do Dubrovnika na krajnjem jugu, kao i do Nacionalnog Parka Plitvice na sjeveru). 

TIP NEKRETNINE: Samostojeća kuća
DODATNE POVRŠINE: Parking,Vrt
DODATNO: Asfaltirani prilaz,Kamin,Klima uređaj,Miran predio,Opremljena kuhinja,Pogled na more djelomičan,Uređena okućnica