Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
dux-XML-4108-104501
Crozilla ID:
001-355-184
Vrsta oglasa:
Stanovi prodaja
Cijena:
165.000 €
Cijena/m2:
2.200 €
Stambena površina:
75 m2
Sobe:
3
Broj spavaćih soba:
2
Kat:
1
Godina izgradnje:
2017

Opis nekretnine

Marčeljeva Draga rezidencijalni je kvart na zapadnoj strani grada Rijeke koji savršeno odgovara modernom načinu života, udaljen svega nekoliko minuta od samog centra grada. Kvart spaja kulturu, prirodu i urbani život te pruža svojim stanovnicima veličanstven pogled na Kvarnerski zaljev.
Odlična prometna povezanost i neposredna blizina svih sadržaja, potrebnih za ugodno i bezbrižno stanovanje, čini Marčeljevu Dragu idealnom lokacijom za vas i vašu obitelj. Na svega nekoliko minuta udaljenosti nalazi se niz razvijenih infrastrukturnih sadržaja poput dječjeg vrtića i škole, supermarketa, ljekarne, sportskih sadržaja, wellnessa, caffea i restorana. Osim količine sadržaja i blizine centra grada, lokacija se ističe i po odličnoj prometnoj povezanosti (blizina riječke obilaznice, autobusne stanice, željeznice i brodskih linija) te veličanstvenom pogledu na Kvarner.

Novogradnja u Marčeljevoj Dragi, blizu centra Zameta i Kantride, na jednoj od najboljih lokacija u gradu. U slijepoj ulici, gradi se zgrada iznimne kvalitete sa vrhunskim materijalima provjerenog građevinara. U suterenu zgrade su predviđeni razni sadržaji poput bazena, wellnessa, saune i jacuzzi-a.Stanovi imaju klimu, podno grijanje, najmoderniji sustav grijanja i hlađenja, hlađene stropove, kupaonice nisu obložene keramikom već kamenom, fasada je samoventilirajuća a vanjska stolarija aluminijska skrivena sa vidljvim drvenim griljama. Stanu na vrhu zgrade pripast će potkrovlje.

ID KOD AGENCIJE: 288

Tomislav Tomiša
Agent s licencom
Mob: +385 95 199 2696
Tel: +385 51 518 174
E-mail: tomislav@dux-nekretnine.hr
www.dux-nekretnine.hr