Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
Domekspert-1345-1
Crozilla ID:
001-350-314
Vrsta oglasa:
Skladišta / Proizvodnja
Cijena:
350.000 €
Cijena/m2:
1.151 €
Površina:
304 m2
Sobe:
8
Zemljište:
457 m2

Opis nekretnine

Prodaje se poslovna zgrada u Svetom Ivanu Zelini, građena 2015. godine, na parceli površine 457 m². Smještena je na križanju Topličke ulice i ulice Milutina Barača.
Zgrada je nepravilnog tlocrtnog oblika dimenzija 12,86m x 16,62m. Sveukupna netto površina zgrade iznosi 304 m². Sastoji se od prizemlja i kata.
U prizemlju se nalazi ulazni predprostor sa unutarnjim stepenicama za kat, veliki otvoreni prostor, ured i sanitarno higijenski prostor. Sveukupna netto površina prizemlja iznosi 157 m².
Kat zgrade sadrži veliki otvoreni prostor, tri ureda, čajnu kuhinju i sanitarno higijenski prostor. Sveukupna netto površina kata iznosi 147 m².
Vanjska stolarija na prodajnom prostoru je aluminijska, a unutarnja drvena. Na obje etaže je podno grijanje, a podovi su popločani kvalitetnom keramikom. Unutarnje stubište je u kamenu sa inox ogradama. Svaki ured ima svoj klima uređaj. Ugrađena je moderna i štedljiva led rasvjeta. 
Zgrada ima priključak vode, plina i dva priključka struje. Odvodnja je riješena gradskom kanalizacijom.
Vanjska fasada zgrade izrađena je prema toplinskom projektu uštede energije, sa termiozolacijskom oblogom debljine 6 cm. Ispred zgrade nalazi se parkiralište koje ima potpuno otvoren pristup sa ceste.
Zgrada je građena kvalitetno, kompletan prostor je pod video nadzorom i alarmom. Pogodna je za djelatnosti kao što su: trgovina, ugostiteljstvo, zdravstvo (korištenje u svrhu poliklinike i slično).
Sveti Ivan Zelina je prometno povezano u svim pravcima. Izlaz na autoput Sv. Helena udaljen je 10-15 min, izlaz Komin je 5-10 min. Do Sesveta je 15-20 minuta vožnje.
Sva vlasnička dokumentacija je uredna, moguća je kupovina kreditom banke.
  

TIP NEKRETNINE: Poslovna zgrada
INFRASTRUKTURA: Gradski vodovod,Plin,Struja
DODATNO: Prilaz - asfaltirani,Blizina centra
DOZVOLE: građevinska, uporabna

DOM EKSPERT d.o.o.