Crozilla.com Internet oglasnik za nekretnine

Sažetak

Interni broj:
H359
Crozilla ID:
001-333-998
Vrsta oglasa:
Kuće prodaja
Stambena površina:
97,28 m2
Sobe:
2
Zemljište:
252 m2
Broj kupaonica:
1
Broj spavaćih soba:
1
Godina izgradnje:
1966

Opis nekretnineProdaje se lijepa, tradicionalna kamena kuća u nizu, na prekrasnom Otoku Ugljanu, u Kalima. Kuća je udaljena svega 130 m od mora i plaža, smještena u centru mjesta nadomak svih sadržaja, a s prvog kata se pruža divan pogled na more, grad Zadar i otočić Ošljak.

Kuća se sastoji od prizemlja, prvog kata i potkrovlja sveukupne neto površine 97,28 m2, a izgrađena je na zemljištu površine 252 m2. U dvorištu su osigurana 3 parkirališna mjesta.

Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka i kuhinje i prostora namijenjenog za kupaonicu. Na prvom katu smješteni su spavaća soba, hodnik, kupaonica i velika terasa. U potkrovlje vode unutarnje stepenice, a ondje se nalazi još jedna prostorija. Dio prozora je izmijenjen 2001. godine te su od PVC materijala, a ostali su drveni s griljama.

Ugljan je najbliži i najizgrađeniji otok zadarskog arhipelaga, nasuprot grada Zadra. Povezan je brojnim trajektnim i katamaranskim linijama čija vožnja traje tek 20 minuta. Na otoku se nalaze restorani, trgovine, škole, marine, apoteke, Hitna pomoć, itd., tako da usprkos tome što ste na otoku imate sve uz neprocjenjivu ljepotu i šarm otoka.

Dodatne informacije

Namještaj
nenamješteno
Tip kuće
kuća u nizu, vikendica
Gradnja
starogradnja
Stanje nekretnine
potrebno renoviranje
Oprema
okućnica/vrt, terasa
Dokumentacija/dozvole
vlasnički list
Izvor grijanja
struja
Garaža/parking
parkirališno mjesto
Kvaliteta opreme
jednostavno
EMPORIA d.o.o.